ADVERTISEMENT
News

Crimă oribilă în Moldova. Tânăr, bătut cu bestialitate, legat de un copac și lăsat să moară în pădure

Autor: Flaviu Popa | 31.08.2020 | 13:58
Crimă oribilă în Moldova. Tânăr, bătut cu bestialitate, legat de un copac și lăsat să moară în pădure
Crimă oribilă în Republica Moldova

Caz cutremurător în Republica Moldova, unde un copil de 14 ani a fost ucis în cel mai crud mod cu putință.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost bătut cu bestialitate și lăsat să moară într-o pădure, legat de un copac, conform anchetatorilor.

Cadavrul băiatului a fost găsit într-o pădure din localitatea Chițcani, raionul Căușeni, șocând opinia publică din țara vecină.

ADVERTISEMENT

Un tânăr a fost ucis cu bestialitate în Republica Moldova

Se pare că tânărul avea un trecut de infractor, alături de un alt tânăr de 21 de ani din comună, care avea antecedente penale la rândul său.

Cei doi băieți ar fi furat mai multe bunuri din casa străbunicii sale, însă au fost cercetați în libertate, fiind eliberați sub supraveghere.

ADVERTISEMENT

Oamenii din sat au observat că, la scurt timp de la decizia justiției, cei doi tineri au dispărut. Tânărul de 21 de ani a fost găsit și a mărturisit că l-a ucis pe băiatul de 14 ani, potrivit Libertatea.

Cadavrul a fost găsit legat un copac, în stare avansată de descompunere. Moartea tânărului a survenit în urmă cu câteva zile, iar pe corp se puteau observa urme de violență, potrivit anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Pro TV Moldova susține că tânărul de 21 de ani l-ar fi ucis pe colegul său infractor pentru a-i da o lecție după ce l-a denunțat la Poliție, în cazul furtului.

Metoda aleasă pentru a-și ucide „colegul” a fost brutală, lucru care i-a șocat inclusiv pe anchetatori, obișnuiți cu astfel de scene dure.

ADVERTISEMENT

Oamenii din raionul Căușeni trăiseră un alt eveniment macabru în luna martie, atunci când un alt tânăr a murit în chinuri groaznice, la doar 20 de kilometri distanță de satul Chițcani.

Pe fondul consumului excesiv de alcool, o tânără și-a incendiat iubitul, după care l-a înjunghiat de opt ori. „Ca urmare a cerții create în circumstanțele nominalizate, femeia l-a lovit cu mâna pe barbat care în rezultatul loviturii și-a pierdut cunoștința, l-a imobilizat cu un fular și apoi, stropindu-l cu combustibil, l-a incendiat în interiorul domiciliului și pe parcursul cât concubinul ardea, aceasta i-a aplicat cel mult opt lovituri de cuțit. Este vorba despre o plagă la mâna dreaptă a acestuia, apoi o altă plagă în regiunea abdomenului continuând pe suprafața cutiei toracice până la gât. În rezultatul leziunilor corporale provocate în circumstanțele vizate, barbatul de 32 de ani a decedat”, au declarat reprezentanții Poliției, conform deschide.md.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!