News

Crimă oribilă în Spania. Un bărbat, condamnat la închisoare după ce și-a ucis mama, iar apoi a mâncat-o

Crimă oribilă în Spania. Un bărbat a fost condamnat pentru că și-a ucis mama, iar apoi a mâncat părți din ea timp de două săptămâni.
16.06.2021 | 19:22
Crima oribila in Spania Un barbat condamnat la inchisoare dupa ce sia ucis mama iar apoi a mancato
Crimă oribilă în Spania. Un bărbat, condamnat la închisoare după ce și-a ucis mama, iar apoi a mâncat-o. Sursa foto: Poliția spaniolă
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Spania a fost condamnat la închisoare, după o crimă oribilă pe care a comis-o în anul 2019. Acesta și-a ucis propria mamă, iar apoi a mâncat părți din cadavrul său.

Bărbatul și-a ucis propria mamă, într-un acces de furie

Alberto Sánchez Gómez în vârstă de 28 de ani a primit sentința pentru fapta sa, comisă acum doi ani. El și-a ucis mama într-un episod de furie, după o ceartă pe care a avut-o cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a strangulat-o pe femeie, iar apoi i-a secționat corpul. Detaliile care i-au șocat pe anchetatori la acel moment au fost cele referitoare la ce s-a întâmplat după crima oribilă.

Astfel, individul, care avea 26 de ani la momentul respectiv, a decis să îi taie corpul femeii și l-a împărțit în mai multe containere de plastic. Apoi, el a început să mânânce timp ele, timp de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Acesta a susținut că a săvârșit această crimă într-un episod psihotic, însă judecătorii au respins această afirmație și bărbatul a primit o sentință de 15 ani de închisoare pentru că și-a omorât mama.

Criminalul trebuie să plătească daune

Individul în cauză trebuie să plătească și daune materiale fratelui său, în compensație pentru că a ucis-o pe femeie. Acestea sunt în valoare de 60.000 de euro, scrie BBC.

ADVERTISEMENT

Crima în care fiul și-a ucis propria mamă a fost descoperită în anul 2019, după ce o prietenă a femeii în cauză a început să se îngrijoreze că nu a mai văzut-o pe aceasta.

Astfel, el a devenit suspicioasă cu privire la starea ei de sănătate. María Soledad Gómez avea 60 de ani când a fost strangulată de fiul ei de 26 de ani, în timpul unei discuții aprinse.

ADVERTISEMENT

După ce a ucis-o pe femeie și a tranșat-o, el l-a hrănit și pe câinele său cu carnea propriei sale mame. Ce este cu atât mai șocant este că se știa de episoadele violente ale bărbatului.

El chiar avea un ordin de restricție în vigoare în momentul în care a fost arestat, iar faptul că era agresiv cu mama lui era cunoscut.

Alberto Sánchez Gómez a spus în fața oamenilor legii că nu își amintește să fi tăiat corpul femeii sau să fi mâncat din el. El suferea de o tulburare de personalitate și era consumator de droguri.

ADVERTISEMENT
Tags: