News

Crimă oribilă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie pentru că o deranja muzica

12.03.2021 | 16:19
Crima oribila la Constanta Un barbat sia ucis mama in bataie pentru ca o deranja muzica
Crimă oribilă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie pentru că o deranja muzica Foto: today.md
ADVERTISEMENT

O crimă oribilă a avut loc într-o localitate din județul Constanța. Un bărbat și-a omorât mama în bătaie pentru că pe femeie o deranja muzica la volum ridicat pe care acesta o asculta.

Bătrâna, în vârstă de 92 de ani, și-a găsit sfârșitul după ce i-au fost aplicate multiple lovituri cu pumnii și picioarele. Când a văzut cât de grave sunt leziunile, individul a încercat să-și ascundă faptele, bandajându-i rănile femeii.

ADVERTISEMENT

Procurorii au început urmărirea penală, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului. El va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Crimă oribilă la Constanța. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie pentru că o deranja muzica

Faptele s-au petrecut în noaptea zilei de 7 martie în locuința comună a celor doi din localitatea constănțeană Cogealac. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, iar conflictul a survenit după ce victima s-a declarat nemulțumită de volumul ridicat al muzicii pe care fiul său o asculta la o oră târzie din noapte.

ADVERTISEMENT

Individul a bătut-o cu bestialitate pe femeie. Loviturile s-au soldat cu multiple fracturi ale oaselor costale și nazale, traumatisme, hemoragii şi contuzii meningo-cerebrale.

Când a constatat cât de grave sunt leziunile pe care i le-a provocat bătrânei, bărbatul susține că a încercat să-i acorde primul ajutor. El i-a bandajat rănile sângerânde ale femeii, cu intenția de a-și ascunde faptele.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat al procurorilor constănțeni, agresorul a rugat un vecin să cheme o ambulanță, doar când a văzut că starea victimei se agravează. „Nici măcar personalului medical nu i-a destăinuit modul în care mama sa suferise vătămările”, au precizat oamenii legii.

Bătrâna s-a stins din viață la spital, patru zile mai târziu. Procurorul de caz a formulat cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile în cursul zilei de vineri.

ADVERTISEMENT

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil”, au adăugat procurorii.

ADVERTISEMENT