News

Crimă oribilă la Iași. Un bărbat și-a ucis tatăl de 78 de ani!

02.09.2019 | 19:13
Crima oribila la Iasi Un barbat sia ucis tatal de 78 de ani

Crimă teribilă la Iași, acolo unde un bărbat de 78 de ani a fost omorât în bătaie chiar de către fiul său. Suspectul în vârstă de 50 de ani era cunoscut printre vecini din cauza problemelor sale psihice. Procurorii care au discutat cu apropiații familiei susțin că bărbatul a venit băut acasă și era pus pe scandal. După ce și-a ucis tatăl, bărbatul s-a dus la un vecin căruia i-a spus că l-a găsit pe bătrân fără suflare.

Un bărbat din Iași și-a omorât în bătaie tatăl

Chiar dacă inițial nu și-a recunoscut fapta, probele analizate de criminaliști arată că a fost vorba clar de o moarte violentă. Întâmplarea a avut loc într-un cartier din Iași, după miezul nopii. Vecinii susțin că nu au auzit niciun zgomot în acea noapte, dar cei doi erau certați cu o zi înainte. De altfel, vecinii susțin că bărbatul chiar făcuse pușcărie.

Vecin: Știu că se băteau în permanenţă. Numai bătăi şi se îmbătau. Pârnaie a făcut destulă.
Reporter: A mai fost în puşcărie?
Vecin: Da, a fost. Toată ziua aceea s-au certat. Moşneagul era treaz când l-am văzut eu. Dimineaţă a început să-l batjocorească, “ca-ţi fac, că-ţi dreg”.
Vecină: În noaptea aceea nu am auzit nimic. Eu ştiu că băiatu asta e rău, înjură.
Reporter: Am auzit că are şi probleme psihice.
Vecină: Are, de asta l-au dus şi la Socola. Noi am avut probleme cu el. Multe beţii şi scandaluri,
vecinii mei au stat în teroare de multe ori.
Reporter: Bea şi tatăl?
Vecină: Bea şi el, bea de scârbă. L-am compătimit că a muncit o viaţă pe şantier, să ţină familia.

Un bărbat și-a ucis tatăl la Iași, într-o crimă oribilă
Un bărbat și-a ucis tatăl la Iași, într-o crimă oribilă *foto: Digi24

Relația dintre tata și fiu s-a deteriorat după moartea mamei/soției

Vecinii spun că relația dintre cei doi bărbați s-ar fi deteriorate după ce mama suspectului a murit în urmă cu patru ani. De altfel toată strada știa de frica bărbatului de 50 de ani, anunță Pro Tv.

Vecin: N-am auzit nimic, era mereu beat ăla. La 6 dimineaţa cânta pe câmp. Probabil s-au certat de la bani, nu ar fi vrut tatăl lui să-i dea bani.
Reporter: Se certau des?
Vecin: Da.
Vecină: Era problema cu el în tot cartieru. Dacă întrebaţi de la un capăt la altul, toată lumea îl ştie. Beau toţi, de când a murit bătrâna, mama lor, de 4-5 ani, numai aşa o ţin.

Individul de 50 de ani va fi supus unei expertize psihiatrice. Dacă se va dovedi că avea discernământ, riscă să stea ani grei în închisoare sau într-un centru special.

Tags: