News

Crimă pasională. O femeie din Botoșani a fost înjunghiată de propriul soț. A fost găsită de fiica ei, în scara blocului

Crimă cumplită în Botoșani, acolo unde o femeie a fost ucisă de soț. Totul s-a întâmplat într-o scară de bloc, victima fiind găsită de fiică.
21.03.2024 | 11:00
Crima pasionala O femeie din Botosani a fost injunghiata de propriul sot A fost gasita de fiica ei in scara blocului
Crimă pasională. O femeie din Botoșani a fost înjunghiată. colaj Fanatik/ Foto Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

Crimă pasională în Botoșani. Un bărbat nu s-a putut împăca cu ideea separării de soție și a ucis-o, în scara blocului. Scena a fost descoperită chiar de fiica celor doi, care i-a găsit într-o baltă de sânge.

Crimă pasională. O femeie a fost ucisă de soț, în Botoșani

După ce și-a omorât soția, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a încercat să își ia viața. Tragedia a avut loc miercuri seara, atunci când ucigașul a așteptat-o pe femeie să se întoarcă de la serviciu. A pândit-o și când a intrat în scara blocului, s-a năpustit asupra ei.

ADVERTISEMENT

Individul i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul, apoi a vrut să se sinucidă. El s-a ales cu câteva răni minore. Fiica de 18 ani a celor doi soți s-a alarmat, văzând că mama sa nu a ajuns acasă, de la serviciu.

Și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat, așa că a plecat să o caute. A ieșit din casă și a dat peste o imagine cutremurătoare. Părinții ei zăceau într-o baltă de sânge, în scara blocului, potrivit Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, însă pentru femeia de 51 de ani nu s-a putut face nimic, fiind în stop cardiac. „S-a găsit o persoană de sex feminin în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate în regiune laterocervicală stângă și toracică posterioară s-au efectuat manevre de resuscitare cu rezultat negativ”, a transmis Bogdan Ursu, director medical SAJ Botoșani, conform presei locale.

Victima obținuse un ordin de protecție

Criminalul a fost transportat la spital, având câteva răni superficiale. Când starea lui va fi stabilă, bărbatul va ajunge pe mâna polițiștilor. De asemenea, fata de 18 ani a avut nevoie de asistență medicală, deoarece a suferit un atac de panică.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii spun că cei doi se aflau în proces de divorț. Ba chiar, în luna februarie, victima obținuse un ordin de protecție, după ce ar fi fost agresată de soț. Însă nu a scăpat de furia bărbatului, care nu a putut accepta situația.

„Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur. În acest moment se află la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Urmează ca, ulterior, să fie condus la sediul poliției. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

ADVERTISEMENT