News

Crimă pentru o moștenire în județul Olt! Un bărbat și-a ucis fratele de dragul banilor

14.08.2019 | 16:36
Cei doi frați s-au luat la ceartă pentru o moștenire. Sursa foto - facebook

O crimă oribilă a avut loc în județul Olt. La mijloc s-ar afla o moștenire. Astfel, un bărbat în vârstă de 64 de ani, domiciliat în comuna Sprâncenata a fost deja reţinut pentru omor, după ce l-ar fi lovit de mai multe cu un cuţit pe fratele său cu patru ani mai tânăr. Întreaga dispută a pornit pe fondul unor certuri legate de o moştenire, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Crimă pentru o moștenire în județul Olt!

Nu mare le-a fost mirarea oamenilor legii, atunci când au constatat că, bărbatul de 64 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în momentul în care l-a lovit cu un cuţit pe fratele său. În urma raportului preliminar întocmit de medicul legist, a reieşit că victima a murit din cauza hemoragiei şi a celor 10 plăgi pe care le prezenta pe corp. Polițiștii spun că moartea acestuia a fost una cu adevărat violentă.

“În fapt, s-a reţinut că, în data de 13.08.2019, în jurul orelor 10,00-11,00, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi legate de o moştenire, inculpatul P. F. i-a aplicat fratelui său, P. Ş., multiple lovituri cu cuţitul în zona cranianio-facială, toracică şi la nivelul membrelor, lovituri ce au condus, încele din urmă, până la decesul victimei.

Crimă pentru o moștenire în județul Olt! Crimă
Poliția a constatat decesul bărbatului de 60 de ani. Sursa foto – facebook

Un bărbat și-a ucis fratele de dragul banilor

Moartea victimei P. Ş., de 60 ani, (…) a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute, consecinţă a unei hemoragii externe şi interne, urmare a 10 plăgi tăietoare – înţepătoare, dintre care una cu interesare hepatică-transfixiantă prin ficat. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor/înţepător”, se arată în comunicatul citat.

La solicitarea polițiștilor, procurorii de caz vor solicita acum Tribunalului Olt arestarea preventivă a bărbatului de 64 de ani. De remarcat că ucigașul riscă între 8 și 15 ani de închisoare cu executare.

 

 

Tags: