News

Crimă la Galați. O femeie de 67 de ani a fost ucisă de iubitul ei de 75 de ani

20.06.2019 | 15:27
Crima la Galati O femeie de 67 de ani a fost ucisa de iubitul ei de 75 de ani
ADVERTISEMENT

O crimă rară și înspăimântătoare a avut loc în Galați. O femeie de 67 de ani a fost ucisă de iubitul ei în vârstă de, atenție, 75 de ani. Bătrânul a înjunghiat-o și a tranșat-o pe cea cu care își împărțea viața, și a dus apoi cadavrul făcut bucățele lângă gardul unui cimitir de pe centura municipiului Galați.

Crimă la Galați. Femeie de 67 de ani, tranșată de partenerul ei de 75 de ani

UPDATE, 15:27 Femeia ucisă la Galați ar fi fost tranșată în cadă

Criminaliștii au oferit detalii demne de filmele de groaze din acest caz. Femeia a murit prin moarte violentă, iar procurorii susțin că mâinile și picioarele acesteia erau secționate și puse lângă restul corpului găsit lângă cimitir. Suspectul a fost identificat imediat de polițiști și a fost audiat în acest caz îngrozitor.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost descoperit azi noapte pe centura orașului Galați, lângă gardul cimitirului care se află lângă șosea. După macabra descoperire, la fața locului au ajuns procurorii criminaliști, iar zona a fost împânzită de oameni ai legii care nu au permis preț de câteva zeci de minute apropierea curioșilor ori accesul în cimitir.

Bărbatul este acuzat de omor calificat și profanare de morminte. Sursa foto: ziare.com

Bărbatul, acuzat de omor calificat și profanare de morminte

În urma cercetărilor efectuate pe teren, cadavrul a fost preluat și dus la Medicina Legală unde s-a făcut necropsia. Părțile umane, așezate lângă corp, după secționare, au fost puse într-o cutie mai mare și date pe mâna doctorilor care au ajuns la concluzia că femeia suferise o moarte violentă prin înjunghiere.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii susțin că bărbatul de 75 de ani și-a ucis partenera de 65 de ani în cursul zilei de miercuri, în apartamentul în care locuiau împreună. Sacii cu părțile corpului femeii au fost puse lângă gardul cimitirului, iar bărbatul nu a făcut nimic să își acopere urmele, semn că nu îi pasă dacă va face închisoare sau nu. Acest caz a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați. Bărbatul este acuzat de omor calificat și profanare de morminte.