News

Crimă sângeroasă între cumnați, la Buzău! Tânărul de 25 de ani a fost omorât pe loc

31.07.2020 | 11:37
Crima sangeroasa intre cumnati la Buzau Tanarul de 25 de ani a fost omorat pe loc
ADVERTISEMENT

O crimă teribilă s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri în județul Buzău, acolo unde un tânăr de 25 de ani a fost ucis de cumnatul său.

Pe fondul unor certuri familiale, un bărbat de 36 de ani și-a ucis ruda mai mică cu unsprezece ani prin înjunghiere.

ADVERTISEMENT

Ucigașul a fost reținut la scurt timp de forțele din Poliție, iar acum se află în detenție, riscând, conform legii, ani grei de pușcărie.

Crimă între cumnați, la Buzău: un tânăr de 25 de ani a fost omorât pe loc

O crimă înfiorătoare s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri într-o gospodărie din comuna Stâlpu, județul Buzău.

ADVERTISEMENT

Un tânăr de 25 de ani a fost înjunghiat mortal de cumnatul său după ce a sărit să își apere sora într-un scandal, scrie Reporter Buzoian.

Scandalul din localitate ar fi izbucnit mai întâi între o tânără şi concubinul ei, de 36 de ani. La scurt timp, victima a decis să intervină și a încercat să-şi înfrunte cumnatul, căruia i-a reproşat că îi jignește sora, însă acesta a reacționat extrem de agresiv.

ADVERTISEMENT

Ucigașul, reținut de Poliție

Ulterior agresiunii, sora celui înjunghiat a sunat imediat 112, încă ajunși la fața locului, medicii nu au avut decât să declare crima.  Poliția l-a preluat pe criminal, iar acesta este acum acuzat pentru omor calificat.

Din spusele martorilor, cei doi bărbați implicați în scandal ar fi fost și sub influența băuturilor alcoolice în momentul izbucnirii disputei fizice și verbale.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Vasile, criminalul de 37 de ani trăia în concubinaj cu sora lui Mănăilă Ion, un tânăr de 24 de ani, din localitate. Cei doi aveau și un copil împreună, iar certurile erau la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT
Tags: