News

Crimă sau sinucidere? Un jandarm din Argeș a fost găsit împușcat în cap la serviciu

06.08.2020 | 09:26
Crima sau sinucidere Un jandarm din Arges a fost gasit impuscat in cap la serviciu
Un jandarm din Argeș a fost găsit împușcat în cap
ADVERTISEMENT

Jandarm din Argeș, găsit fără suflare la locul de muncă! Un plutonier major din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Argeş a fost găsit fără suflare chiar la locul de muncă. Bărbatul a fost împușcat în cap, iar lângă corpul fără suflare a fost găsit și armamentul din dotare.

Jandarmul se afla în serviciu la Barajul Vidraru, iar anchetatorii sunt de părere că ar fi vorba de o sinucidere. Totuși, până la finalizarea anchetei nu se pot pronunța sută la sută în acest caz.

ADVERTISEMENT

Apropiații cred că bărbatul de 45 de ani și-a luat viața, după ce primise recent o condamnare cu suspendare.

Jandarm din Argeș, găsit împușcat în cap

Cel care a descoperit trupul fără suflare al jandarmului a fost chiar colegul lui care urma să-l schimbe din tură la a doua zi dimineața.

ADVERTISEMENT

Până acum, pistele duc către o sinucidere, însă anchetatorii așteaptă raportul final al anchetei, iar apoi vor stabili exact motivul care a dus la moartea jandarmului.

În urmă cu ceva timp, bărbatul decedat avusese un incident în trafic în urma căruia se alesese cu o condamnare cu suspendare, după ce a refuzat recoltarea probelor biologice la locul accidentului, ceea ce i-a adus și dosar penal.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea nefericită ar fi fost prea mult pentru jandarmul împușcat în cap și a ales să-și pună capăt zilelor, spun colegii, care au mai declarat că era și foarte abătut în ultima perioadă.

Până acum nu a fost găsit un bilet de adio, însă anchetatorii caută toate pistele ce ar putea să ducă la motivul crimei.

ADVERTISEMENT

Nu este un caz singular

În luna aprilie 2020, un alt jandarm a fost găsit împușcat în cap. Bărbatul s-a sinucis în timp ce păzea un centru de carantină din Alexandria, județul Teleorman. Acesta și-a pus capăt zilelor din cauza unor probleme din familie pe care nu mai putea să le gestioneze.

Este vorba de un jandarm angajat în 2009, iar ultima sa testare psihologică a avut loc în 2017 când a fost declarat apt. Există o anchetă în desfășurare, vom  pune la dispoziția anchetatorilor toate informațiile de care dispunem”, a declarat sublocotenentul  Cristian Răduț, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Teleorman.

 

ADVERTISEMENT