News

Crimă șocantă București. Un bărbat de 49 de ani și-a ucis soția. Trei copii au rămas fără mamă

02.07.2020 | 09:05
Crima socanta  Bucuresti Un barbat de 49 de ani sia ucis sotia Trei copii au ramas fara mama
ADVERTISEMENT

O crimă șocantă s-a petrecut în prima zi a lunii iulie în București. Un bărbat de 49 de ani și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit.

Drama s-ar fi petrecut chiar în fața unui dintre cei trei copii ai cuplului, o fetiță de 15 ani.

După gestul criminal, individul ar fi fugit de acasă, iar Poliția Capitalei este acum pe urmele sale.

ADVERTISEMENT

Un bărbat de 49 de ani și-a ucis soția în București

Mai mulți cetățeni dintr-un bloc situat în Sectorul 3 al Capitalei au alertat, miercuri seară, Serviciul Unic de Urgență 112, după ce au auzit strigăte de ajutor dintr-un apartament alăturat.

Din păcate, până la sosirea forțelor de ordine, o femeie în vârstă de 47 de ani, mamă a treci copii, a fost înjunghiată mortal în zona abdomenului, în torace şi în gât de soţul ei, care mai apoi a fugit, informează Observator.

ADVERTISEMENT

”La data de 01 iulie a.c., Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit, într-un apartament situat în sectorul 3. La fața locului au sosit polițiștii precum și un echipaj medical care au efectuat manevre de resuscitare.

În pofida, eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul, precum și pentru identificarea și depistarea faptuitorului”, arată Poliția Capitalei într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Crima, produsă cel mai probabil din gelozie

Din primele informații, se pare că atacul bărbatului asupra femeii s-ar fi produs într-un moment de gelozie al acestuia. Din spusele martorilor, scenele terifiante de miercuri seara s-ar fi petrecut în fața fetei de 15 ani a celor doi.

Conform sursei citate anterior, bărbatul acuzat de crimă avea probleme psihice și a fugit de la locul incidentului. Se pare că cei doi soți ar mai fi avut conflicte, însă niciodată nu s-a ajuns la poliție.

ADVERTISEMENT