News
notix pixel id

Crimă șocantă în Brăilă. Tânără însărcinată în nouă luni, ucisă cu un cuțit de cumnatul ei

O crimă desprinsă din filmele de groază a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, în Brăilă. O tânără care mai avea foarte scurt timp până la naștere a fost ucisă de cumnatul ei.
21.10.2021 | 14:50
Crimă șocantă în Brăilă. Tânără însărcinată în nouă luni, ucisă cu un cuțit de cumnatul ei
Crimă șocantă în Brăila. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Crima oripilantă a avut loc, mai exat, în localitatea Măxineni din Brăila. Tânăra în vârstă de 27 de ani, însărcinată în nouă luni și care urma să-și aducă peste două zile copilul pe lume, a fost înjunghiată în inimă, cu două lovituri de cuțit, de către cumnatul ei.

După ce a omorât-o pe viitoarea mamă, bărbatul a încercat să se sinucidă. Femeii i-a fost luată viața când încerca să-l împiedice să nu-i dea foc la casă. Nu se cunoaște motivul din cauza căruia criminalul voia să facă acest lucru.

Victima a reușit să sune la poliție înainte de a fi ucisă

Din fericire, victima, înainte de a fi înjunghiată, a reușit să alerteze poliția cu privire la intenția cumnatului de a-i incendia locuința. La fața locului s-au deplasat, apoi, în patru minute, pompierii cu autospeciale de stingere. Au găsit acoperișul locuinței în flăcări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au sosit și oamenii legii care i-au găsit atât pe victimă, cât și pe agresor întinși pe jos. S-a constatat decesul tinerei însărcinate, iar fratele partenerului ei încă mai avea puls.

”Din primele verificari, presupusul autor i-a aplicat victimei cu un corp taietor-intepator, respectiv un cutit, doua lovituri active in zona inimii.

ADVERTISEMENT

Leziunile au fost incompatibile cu viata, victima fiind gasita decedata in curtea din spatele casei. Victima era insarcinata in noua luni, urmand, potrivit declaratiilor verbale ale mamei sale, sa nasca peste 2 zile.

Presupusul autor a dorit sa incendieze casa, victima l-a surprins si a apelat 112. Atunci, presupusul autor a lovit victima, dupa care a avut o tentativa de suicid.  

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a înjunghiat, fiind găsit de un martor cu un cuţit înfipt în zona sternului”, a declarat pentru presa locală De Brăila, Marinela Cosnita, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Locul crimei din Brăila. Sursa foto: De Brăila

 

Agresorul a fost preluat de medici și transportat la spital. Aici i s-au încordat îngrijirile medicale necesare, iar după ce-și va reveni va fi audiat de poliție și supus la ani grei de închisoare pentru omor.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul a ajuns la spital, unde este supus unei intervenţii chirurgicale. Când starea de sănătate îi va permite, în funcţie de ce spun medicii, va fi audiat”, a mai declarat şefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Partenerul tinerei ucise, plecat peste hotare

Concubinul viitoarei mame se afla la muncă în străinătate în timp ce a avut loc tragedia. Acesta va trebui acum să se întoarcă în țară și să-și înmormânteze partenera.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri