News

Crimă şocantă la Cluj: un bărbat şi-a omorât mama şi bunica. Ce a făcut înainte să le ucidă pe femei

Polițiștii clujeni au transmis că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat miercuri, după ce și-a ucis bunica și mama cu mai multe lovituri de cuțit.
31.08.2022 | 19:57
Crima socanta la Cluj un barbat sia omorat mama si bunica Ce a facut inainte sa le ucida pe femei
El este bărbatul care și-a ucis bunica și mama cu mai multe lovituri de cuțit. Foto: captură bzc.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în comuna Baciu, din județul Cluj. Crima dublă a fost raportată miercuri după-amiaza. Criminalul era consumator de droguri și a decis să le ucidă pe cele două femei într-un moment în care a avut un acces de furie.

Crimă dublă lângă Cluj

Conform observatornews.ro, cele două crime au fost descoperite rapid după ce vecinii au sunat la numărul de urgență 112. Oamenii au auzit cum femeile erau amenințate cu moartea.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost informat și tatăl lui, care divorțase în trecut de mama acestuia. Omul a sunat acasă pentru a încerca să intervină, dar nu i s-a răspuns la telefon.

Alarmat, el l-a rugat pe fratele cuțitarului să meargă la apartament și să verifice dacă s-a întâmplat ceva grav. Bărbatul trimis să verifice dacă femeile au pățit ceva a ajuns la apartament însoțit de polițiști.

ADVERTISEMENT

Imaginile pe care le-au văzut aceștia când au intrat în casă îi vor urmări cu siguranță mult timp. Criminalul a fost găsit având un cuțit în mână, în timp ce bunica și mama acestuia zăceau moarte în camera plină de sânge.

Din cauza drogurilor, a fost internat în spital

Potrivit sursei citate, individul ar fi fost internat la Psihiatrie în trecut, pe fondul consumului de droguri. ”La 31 august, în jurul orei 14:20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil din localitatea Baciu, un bărbat amenință că își va ucide mama și bunica.

ADVERTISEMENT

La fața locului, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 33 de ani, precum și două femei decedate”, au transmis polițiștii într-un comunicat de presă.

Conform surselor citate de jurnaliștii de la bzc.ro, cuțitarul drogat avea probleme cu legea. Pe numele lui se pare că exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. În plus, pe numele acestuia a fost emis și un ordin de protectie.

ADVERTISEMENT

În prezent, criminalul riscă ani grei de închisoare din cauza celor două crime care au șocat comunitatea din comuna Baciu.

ADVERTISEMENT