ADVERTISEMENT
News

Crimă șocantă la Vaslui! Doi frați și-au ucis unchiul cu o secure. Bărbatul a murit pe loc

Autor: Stefania Bacanu | 07.07.2020 | 12:30
Crimă șocantă la Vaslui! Doi frați și-au ucis unchiul cu o secure. Bărbatul a murit pe loc
Bărbat din Botoşani, omorât de tovarăşul de pahar. De la ce a pornit scandalul

O crimă șocantă a avut loc în noaptea de luni spre marți, în localitatea Gura Idrici, județul Vaslui. Doi frați, gemeni, și-au omorât unchiul cu o singur lovitură de secure.

ADVERTISEMENT

Acesta venise ca să aplaneze un conflict ce izbucnise între băieți și tatăl lor, care suferă de semipareză pe partea dreaptă. Victima, frate cu acesta, a fost chemat chiar de mama gemenilor, cumnata lui.

Unchiul gemenilor a venit să facă pace, dar, din păcate, nici nu a mai intrat în casă. A fost secerat pe loc, chiar în curtea casei. Acesta a fost lovit puternic direct în cap și a murit pe loc.

Doi frați și-au omorât unchiul cu o secure

Imediat după ce au comis crima, cei doi frați, Ionuț și Costel Axente, au fugit de la locul faptei, dar au fost prinși de oamenii legii în scurt timp, în apropierea comunei Roșiești, nu departe de satul Gura Idrici, acolo unde locuiau și unde s-a și înfăptuit omorul.

ADVERTISEMENT

“Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor.

L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure. Avea capul despicat de la creștet până la gât, atât de puternică a fost lovitura” ,a declarat un vecin de-ai familiei Axente, pentru Vremea Nouă.

Ionuț și Costel au fost încătușați și duși la audieri, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Presupușii criminali sunt recunoscuți pentru bătăile pe care i le aplicau tatălui lor, nevoit să îndure atât umilințe, cât și durere provocate de propiii copii.

ADVERTISEMENT

Nici mama acestora nu mai putea suporta scandalurile provocate de cei doi, așa că, în urmă cu câteva săptămâni, s-ar fi adresat Poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva propriilor copii.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!