News

Crimă şocantă lângă Timişoara. Şi-a ucis colegul de muncă pentru o sticlă de bere

13.07.2020 | 09:30
Crima socanta langa Timisoara Sia ucis colegul de munca pentru o sticla de bere
ADVERTISEMENT

O comună de lângă Timișoara a fost scena unei crime de-a dreptul șocante, un tânăr fiind strangulat de un coleg de muncă.

Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool. Doi tineri s-au luat la ceartă după mai multe pahare, iar la un moment dat unul dintre ei l-a strangulat cu furie pe celălalt.

ADVERTISEMENT

A fost apelat de urgență serviciul 112, însă totul a fost prea târziu pentru persoana agresată, care era deja decedată la venirea medicilor.

Crimă lângă Timişoara. Tânăr, ucis de colegul de muncă

Scene cu adevărat teribile s-au derulat pe pe șantierul unei case aflate pe o stradă din în comuna Chişoda, județul Timișoara.

ADVERTISEMENT

Doi tineri, de 35 și 20 de ani munceau la șantierul locuinței aflata pe strada Primăverii, iar la lăsarea întunericului au consumat mai multe pahare de băutură.

Apoi, sub efectul alcoolului, aceștia s-au luat la cearta. Nu a durat mult timp până când scandalul a degenerat, iar bărbatul de 20 de ani a comis un gest extrem.

ADVERTISEMENT

Acesta a sărit la colegul de 35 de ani pe care l-a strâns cu furie de gât până când n-a mai mișcat. Sesizând gravitatea situației, acesta a sunat la 112, însă salvatorii au ajuns prea târziu la locul incidentului, scrie ObervatorNews.

Ucigașul, reținut de Poliție

La fața locului tragediei au ajuns rapid și cei de la Poliție. Bărbatul de 20 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar luni urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, autorul crimei le-ar fi spus oamenilor legii că îi pare rău de cele întâmplate. Scuzele nu îl vor salva, cel mai probabil, de o condamnare severă.

ADVERTISEMENT