News

Crimă teribilă în Alba. Un tânăr, ucis cu toporul de iubita sa

O crimă desprinsă din filmele de groază a avut loc în Alba. O femeie și-a ucis concubinul cu un topor.
14.09.2021 | 13:02
Crima teribila in Alba Un tanar ucis cu toporul de iubita sa
Un tânăr din Alba a fost ucis de iubita lui. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Teribila crimă a avut loc, mai exact, în municipiul Blaj, marți dimineață. Femeia care a comis fapta este cu aproape zece ani mai mare decât partenerul căruia i-a luat viața.

Concret, ea are 33 de ani, iar iubitul ei avea 24 de ani. Nu se cunoaște motivul care a împins-o la gestul de a-l omorî, cert este că într-un moment de furie, femeia a pus mâna pe un topor și l-a atacat pe bărbat.

ADVERTISEMENT

Femeia este în custodia poliției

La fața locului au sosit și oamenii legii care au demarat cercetări în acest caz, iar femeia a fost dusă la poliție pentru a da explicații cu privire la fapta săvârșită.

“Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor. Cercetarea la fața locului de se efectuează sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, potrivit reprezentanților IPJ Alba.

ADVERTISEMENT

Acuzația ce i s-ar putea aduce femeii ar fi cea de săvârșirea infracțiunii de omor. Totodată, riscă ani grei de închisoare pentru crimă.

O femeie din Botoșani a ajuns după gratii după ce și-a ucis soțul

Cazul prezentant în rândurile anterioare nu este unul singular. În Botoșani, de exemplu, în comuna Flămânzi, o mamă a patru copii minori a fost condamnată, în luna iunie, la cinci ani de închisoare, după ce și-a omorât soțul cu un cuțit. Ea a decurs la gestul letal din cauza agresiunilor fizice la care era, adesea, supusă.

ADVERTISEMENT

“În acea zi cearta a izbucnit din nimic și soțul meu m-a trimis să mai cumpăr băutură și pentru că eu n-am vrut, m-a prins de gât și de față și m-a îmbrâncit tare. Atunci, de nervi, am luat cuțitul și l-am lovit, fără însă să mă gândesc că ar putea să moară. Eram atât de nervoasă pentru că se adunaseră prea multe, pur și simplu se umpluse paharul “, a povestit mama celor patru copii.

Cumnatul femeii a povestit ce viață cruntă a dus aceasta cu partenerul său. Soțul nu doar că era violent, dar și consumator de alcool. Într-una dintre scenele de abuz fizic el i-a rupt nasul soției.

ADVERTISEMENT

 “Știu ce viață a avut Mihaela pentru că eu sunt căsătorit cu sora ei și locuiesc în gospodăria mamei ei. A avut parte de certuri și bătăi și de multe ori a ajuns acasă la mama ei desculță și plângând. De multe ori soția mea mă suna pe mine să mă duc până la Mihaela acasă pentru a-i despărți.

Certurile proveneau și de la consumul de alcool al soțului ei, iar în ultimii ani începuse și Mihaela să mai consume. Foarte mult au suferit copiii lor din cauza acestor certuri și scandaluri, iar fetița este cea care a suferit cel mai mult și știu acest lucru pentru că am discutat cu copiii atunci când veneau acasă la soacra mea.

Cred că s-a ajuns în situația asta pentru că Mihaela nu a mai suportat scandalurile, atâta umilință și atâta suferința. După cum puteți vedea, Mihaela are nasul rupt în urma loviturilor aplicate de soțul ei și atunci a venit la noi acasă plângând și plină de sânge”, a spus cumnatul femeii.

ADVERTISEMENT
Tags: