News

Crimă terifiantă în Alba. Tânăr de 23 de ani, ucis în propria locuință. Iubita acestuia, grav rănită

19.04.2021 | 18:03
Crima terifianta in Alba Tanar de 23 de ani ucis in propria locuinta Iubita acestuia grav ranita
ADVERTISEMENT

Crimă înfiorătoare în județul Alba. Un tânăr de 23 de ani a fost ucis în propria locuință, iar iubita acestuia a fost grav rănită de un alt bărbat în vârstă de 36 de ani.

Potrivit presei locale, agresorul l-ar fi înjunghiat pe tânăr cu un cuțit în zona inimii și a rănit-o pe iubita acesteia, o fată de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, tragedia s-ar fi produs în noaptea de 18 spre 19 aprilie, chiar în casa în care locuiau cei doi tineri, situată în localitatea Răhău.

Crimă în Alba. Tânăr de 23 de ani, înjunghiat mortal, iar iubita lui, rănită, în propria locuință

O micuță așezare din județul Alba a fost cutremurată de o crimă șocantă petrecută în urmă cu nici 24 de ore. În noaptea de 18 spre 19 aprilie, un individ de 36 de ani a intrat în casa unui cuplu de tineri, de 23 și 21 de ani și l-a înjunghiat mortal pe băiat.

ADVERTISEMENT

Fata a scăpat cu viaţă, dar a ajuns la spital cu răni grave, fiind internată la Spitalul Orăşenesc Cugir cu mai multe plăgi înjunghiate. Reprezentanţii unităţii sanitare au precizat că victima se află în stare stabilă.

Imediat după agresiunea sa mortală, bărbatul a fugit de la locul faptei. El a fost prins luni, în jurul orei 12.30, într-o pădure din apropierea satului. Suspectul va fi acuzat de comiterea infracțiunilor de omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu.

ADVERTISEMENT

Unde a fost prins autorul crimei din Răhău

Autorul crimei de la Răhău nu a făcut vreo declarație, la ieșirea din sediul Poliției Sebeș. Se puteau observa în zona feței câteva urme de răni, scriu cei de la ZiarulUnirea.

Bărbatul a fost prins de către poliţişti care au ajuns până în locul în care acesta se ascundea, într-o zonă greu accesibilă, cu ajutorul motocicletelor enduro.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a publicat imagini video cu momentul în care cei doi polițiști echipați în motocicliști l-au imobilizat pe agresor. Aceștia l-au întrebat unde este cuţitul crimei, el răspunzând că l-a pierdut prin grădină.

ADVERTISEMENT