News

Crimă terifiantă în Maramureș. Bătrână de 80 de ani, ucisă de fiica ei. Motivele gestului extrem

O crimă terifiantă a zguduit, luni, liniștea unei localități din Maramureș. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă de fiica ei.
21.03.2023 | 09:42
Crima terifianta in Maramures Batrana de 80 de ani ucisa de fiica ei Motivele gestului extrem
Crimă cutremurătoare în Maramureș. O femeie și-a ucis mama de 80 de ani, apoi a fugit în pădure. Sursa foto: baiamare24.ro
ADVERTISEMENT

O crimă terifiantă a avut loc în debutul acestei săptămâni în județul Maramureș. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă de fiica ei. Autoarea a fost prinsă de poliție la scurt timp după gestul extrem.

Crimă cutremurătoare în Maramureș. O femeie și-a ucis mama de 80 de ani, apoi a fugit în pădure

Cazul șocant a fost consemnat în localitatea Tăuţii de Sus, care aparține de Baia Sprie, luni dimineaţă. Aici, femeia în vârstă de 55 de ani şi-a înjunghiat mortal mama. Bătrâna de 80 de ani nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Din informațiile Observator News, agresoarea și victima ei locuiau în același imobil. În urmă cu o săptămână, suspecta de crimă a fost externată de la psihiatrie. Se pare că cele două femei se certau frecvent.

Luni dimineaţă totul a degenerat. Într-un moment de furie extremă, femeia de 55 de ani a luat un cuțit și şi-a înjunghiat mortal mama. La scurt timp după gestul extrem, aceasta a fugit în pădure, până când a ajuns la o fermă.

ADVERTISEMENT

În drumul ei, femeia i-a mărturisit unui vecin ceea ce a făcut. Localnicul nu a stat pe gânduri și a alertat poliţiştii. ”Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus.

Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului”, au anunțat cei de la IPJ Maramureș prin vocea purtătoarei de cuvânt, Anca Pop.

ADVERTISEMENT

Motivele gestului extrem comis de femeia din Maramureș

La scurt timp după ce au ajuns la locul crimei, cei de la poliție au identificat-o și pe persoana bănuită de comiterea faptei. Fiica victimei, în vârstă de 55 de ani, a fost imobilizată și condusă la sediul poliției.

Cercetarea la fața locului s-a efectuat de o echipă operativă complexă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, mai anunță IPJ Maramureș.

ADVERTISEMENT

Din spusele localnicilor, suspecta de crimă avea probleme și cu băutura. Mama ei nu era de acord cu consumul de alcool și de aici lucrurile ar fi luat o întorsătură dramatică.

”O nenorocire. Ea a fost la dezalcoolizare și a revenit de o săptămână. Fata stătea în casa din față, distrugea tot când îi venea sevrajul. În urmă cu o lună sau două i-a spart ușa la mă-sa și a strigat să sune la 112”, spune un vecin.

ADVERTISEMENT
Tags: