News

Crimă urmată de o sinucidere în Neamț. Un bărbat a pus mâna pe cuțit și a șocat comunitatea

Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a sinucis, în Neamț. Soții au fost găsiți morți de polițiști, care vor încerca acum să determine ce l-a împins pe bărbat să comită acest gest șocant.
06.07.2022 | 22:01
Crima urmata de o sinucidere in Neamt Un barbat a pus mana pe cutit si a socat comunitatea
Un bărbat s-a sinucis, după ce și-a ucis nevasta în Neamț. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Potrivit tvmneamt.ro, bărbatul din comuna Urecheni a folosit un cuțit pentru a-și înjunghia mortal soția, după care și-a pus capăt zilelor.

Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a sinucis

”La data de 6 iulie, în jurul orei 15,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Urecheni au fost sesizaţi de către un membru al unui echipaj medical cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 64 de ani, din Urecheni, este decedată”, au anunțat reprezentanții IPJ Neamț.

ADVERTISEMENT

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit două persoane decedate. Victima, o femeie de 64 de ani și soțul de 70 de ani, care s-a sinucis.

”Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului stabilind că două persoane cu vârste de 64, respectiv 70 de ani, din Urecheni, se află decedate, în împrejurări ce vor fi stabilite de anchetă”, a transmis IPJ Neamţ.

ADVERTISEMENT

Polițiștii nu au putut oferi mai multe detalii, însă sursele din cadrul anchetei susțin că arma crimei a fost un cuțit din gospodărie.

Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, menționează sursa citată. Anchetatorii vor încerca să afle cu exactitate ce s-a întâmplat și care au fost cauzele care l-au determinat pe bărbat să-și omoare nevasta, după care să se sinucidă într-un mod cumplit.

ADVERTISEMENT

La finele lunii iunie, o altă crimă a șocat România, de data aceasta în Sibiu. Atunci, polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat de 65 de ani la o stână. Criminalul, un tânăr de 26 de ani care a fost reținut de polițiști.

”La locul omorului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, iar în urma examinării sumare a cadavrului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: