News

Crimă urmată de sinucidere, în Caraş-Severin. Un bărbat şi-a omorât soţia în bătaie, iar apoi s-a spânzurat

Descoperire terifiantă în curtea unei gospodării din Caraş-Severin. O femeie zăcea într-o baltă de sânge, soţul ei era spânzurat sub poartă
08.02.2023 | 18:41
Crima urmata de sinucidere in CarasSeverin Un barbat sia omorat sotia in bataie iar apoi sa spanzurat
Locul crimei din Fârliug
ADVERTISEMENT

Privelişte abominabilă pentru vecinii unui cuplu din comuna Fârliug, din judeţul Caraş-Severin. În curte se afla cadavrul femeii, cu urme vizibile de violenţă, iar sub poartă se afla trupul soţului acesteia, care şi-a pus singur capăt zilelor.

Gelozia şi infidelitatea, posibile cauze care au dus la crimă

Polițiștii din Reșița au fost sesizați, puțin după ora 14.00, cu privire la macabra descoperire din curtea unei case din Fârliug. O femeie de aproximativ 40 de ani zăcea fără suflare în curtea gospodăriei, iar soţul său, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit spânzurat.

ADVERTISEMENT

“În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

Potrivit primelor informații, femeia ar fi fost ucisă în bătaie, după care bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor, conturându-se ipotezele unei crime pasionale. IPJ Caraş-Severin a precizat că echipa operativă din cadrul inspectoratului şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului pentru cercetarea locului faptei şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

Surse din anchetă au declarat pentru infocs.ro că bărbatul şi-ar fi ucis soția cu o rangă sau o bucată de metal în urma unui scandal pornit de la un schimb de cuvinte. Se pare că în familia respectivă existau discuții de mai mult timp, iar motivele erau gelozia și infidelitatea soțului.

Vecinii povestesc că bărbatul care și-ar fi ucis iubita era cunoscut ca recidivist și a avut numeroase conflicte de-a lungul timpului, atât cu cei din familie, cât și cu alte persoane. El avea trei copii, doi din prima căsnicie, iar un al treilea cu femeia pe care a omorât-o.

ADVERTISEMENT

Cazul din Caraş-Severin este al doilea de acest fel care se petrece în România, în mai puţin de două luni. În luna decembrie, un bărbat de 47 de ani din comuna brăileană Râmnicelu și-a ucis soția și apoi s-a sinucis. Scenele de groază s-au petrecut de față cu cei doi copii ai familiei.

Băiatul de 14 ani a fost cel care a cerut ajutorul autorităților și a anunțat că mama lui, în vârstă de 43 de ani, a fost înjunghiată. Mai multe echipaje au ajuns acasă la cei doi copii și atunci au făcut teribila descoperire. Femeia a fost găsită cu răni adânci în piept, iar medicii au început să o resusciteze, dar nu au mai avut cum să o salveze.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu era în casă la sosirea polițiștilor și a medicilor, și atunci echipele de intervenție au început să-l caute prin toată gospodăria. Ulterior, l-au găsit mort într-o magazie, unde îşi pusese capăt zilelor, tot cu un cuţit.

 

ADVERTISEMENT
Tags: