News

Criminal în serie și violator de copii eliberat din Penitenciar! Recursul compensatoriu l-a scos pe bărbat din închisoare

12.11.2019 | 12:17
Criminal in serie si violator de copii eliberat din Penitenciar Recursul compensatoriu la scos pe barbat din inchisoare
ADVERTISEMENT

Un criminal în serie și violator de copii a fost eliberat din Penitenciar! Petrica Ciuca, pe numele lui, se numara printre beneficiarii legii recursului compensatoriu. Bărbatul a fost printre primii eliberati in baza acesteia. De-a lungul timpului, Ciuca a fost acuzat ca a ucis patru baieti. Acesta a recunoscut doar trei dintre crime si a fost trimis in judecata pentru doua, a notat Libertatea, care a prezentat acest caz.

Criminal în serie și violator de copii eliberat din Penitenciar!

Victimele acestuia au fost baietei intre 10 si 13 ani. Copiii erau violați si ucisi prin strangulare. Atenție! Conform sentintei pe care a primit-o, Petrica Ciuca trebuia să stea în inchisoare până in 2026. Nu s-a întâmplat asta pentru că in baza legii recursului compensatoriu, bărbatul a fost eliberat acum doi ani, dupa 16 ani de inchisoare. Prima crima comisa de Ciuca a avut loc in 1999, iar victima era fratele unor fosti colegi de scoala de-ai agresorului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul l-a ademenit pe copil, i-a dat sa bea tuica, apoi l-a violat. Nu s-a terminat aici. Probabil de teamă să nu fie spus, acesta l-a strangulat și ucis, în cele din urmă pe băiețel. Anchetatorii au rămas șocați atunci când criminalul le-a transmis că a vrut doar să se răzbune pe fratii baiatului, pentru ca in scoala l-ar fi batut. Culmea, dupa ce şi-a încheiat studiile, el s-a imprietenit cu acestia, și petrecea mult timp cu ei.

Recursul compensatoriu l-a scos pe bărbat din închisoare

Înfiorător este că Ciuca a ascuns trupul baiatului intr-o canalizare. Cand a fost descoperit, langa acesta a mai fost gasit trupul unui copil, despre care Ciuca a spus ca ar fi fost victima unui barbat care statea cu el intr-un subsol, el locuind mai mult pe strazi. Criminalul nu s-a oprit aici – a mai intretinut relatii sexuale consimtite cu un băiat de 13 ani, după care l-a ucis, tot prin sugrumare. Ultima victima a lui Ciuca a fost un baiat de aproape 12 ani.

ADVERTISEMENT

La fel ca in celelalte cazuri, Ciuca a intretinut relatii sexuale, consimtit, spunand el. S-a enervat când copilul i-a spus ca nu este pentru prima oară când face acest lucru și l-a lovit pe baiat, iar apoi l-a strans de gat pana cand l-a ucis. In acest caz, anchetatorii au spus ca baiatul a fost agresat sexual. Dupa doua zile de la aceasta crima, Ciuca s-a predat si a explicat crimele si abuzurile ca o razbunare, pentru ca si el fusese agresat sexual in copilarie.

 

 

 

Tags: