Video

Criminala din staţia de metrou Dristor nu putea avea copii! Acesta este motivul crimei!

Ultima oră! Criminala din staţia Dristor nu putea avea copii! Blestemele ei pentru mame de pe Facebook i-a îngrozit pe prietenii ei virtuali!
13.12.2017 | 12:03
Criminala din statia de metrou Dristor nu putea avea copii Acesta este motivul crimei
ADVERTISEMENT

Incidentul de la staţia de metrou Dristor, unde o tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă pe calea ferată, ia o turnură şi mai tristă! Se pare că tânăra era însărcinată, iar acest fapt i-a adus moartea! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Atacatoarea sa, Şerban Magdalena, se pare că nu putea avea copii, după cum a scris chiar ea în mai multe mesaje postate pe Facebook! Ura pe femeile care aveau copii se vede din cuvintele folosite de femeie în mesajele de pe reţeaua de socializare. Să vă cadă soarta mea pe cap în familia voastră ,la toţi care aţi văzut fotografia mea a organului meu ,vă blestem să-l vedeţi la copiii voştri care o să-i naşteţi wc de femei ce sunteţi din UE”“Să le cadă pe cap viaţa mea în familie celor care au copii şi mai fac alţi bebei”, sunt doar două dintre mesajele femeii. „Să vă facă doctori la operaţie infecţie şi malpraxis. Amin”, mai scria femeia care spunea că este în greva foamei de 400 de ore!

ADVERTISEMENT

Criminala din staţia de metrou Dristor nu putea avea copii! Avea o malformaţie la organul genital

Se pare că femeia a fost violată de fratele ei mai mare pe când avea doar câteva luni, iar coşmarul ei a continuat pentru mulţi ani. Tot din postările sale, femeia spune că avea o malformaţie la organul sexual, iar din această cauză nu putea avea copii.

Femeia identificată de poliţişti de pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din staţia de metrou Dristor a ucis cu sânge rece o tânără însărcinată în şase luni. Aceasta a profitat de un moment de neatenţie al victimei sale şi a împins-o pe calea ferată. Victima a încercat să urce pe peron, dar călăul său a împiedicat-o. Tânăra însărcinată a fost lovită mortal de metrou.

ADVERTISEMENT