News

Criminalistul Liviu Chesnoiu, anunț tulburător despre criminalul din Caracal: ”Poate vom descoperi mai multe oseminte”

26.07.2019 | 18:28
Criminalistul Liviu Chesnoiu anunt tulburator despre criminalul din Caracal Poate vom descoperi mai multe oseminte

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a vorbit despre presupusul criminal al celor două fete răpite și ucise cu sânge rece, din județul Olt. Criminaliștii au găsit într-o hală dezafectată oasele, hainele și bijuteriile celor două adolescente ucise cu brutalitate.

Liviu Chesnoiu spune că bărbatul din Caracal este un psihopat sexual

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu l-a analizat pe bărbatul din Caracal suspectat de uciderea celor două adolescente după ce le-a luat cu mașina la ocazie. Criminaliștii spun că Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal le-a răpit pe cele două adolescente, le-a tranșat și apoi le-a ars trupurile într-un butoi cu acid sulfuric. Psihologul Tudorel Butoi a declarat că bărbatul are tipologia unui pihopat sexual.

De asemenea, psihologul criminalist a analizat comportamentul bărbatului despre care vecinii spuneau că este „un om violent, izolat”. „Din ce spun vecinii, e un om violent, izolat. Ați văzut e casa groazei, e o fortăreață acolo, ziduri înalte, ciudată construcția aceasta. Cel mai mult ne poate spune despre acest om fosta soție. Vă dați seama că are probleme grave psihice. Un om normal nu poate să facă așa ceva sau să fie bănuit de astfel de grozăvii. E împietrit, ați văzut fizionomia lui.”, a declarat Liviu Chesnoiu.

Criminalul din Caracal a ucis cu sânge rece 2 fete
Liviu Chesnoiu spune că bărbatul din Caracal care a ucis două adolescente are probleme psihice. Sursa foto: radioconstanta.ro

Criminalul din Caracal trăiește în casa groazei

Criminalul în serie din Caracal locuiește într-o hală dezafectată într-o mizerie cumplită. Gheorghe Dincă locuia într-un mediu inuman, se uita la filme de groază și răpea fete cu o anumită tipologie. „Poate vom descoperi mai multe oseminte acolo… Să-i lăsăm pe procurorii criminaliști să-și facă datoria, să termine cercetarea. El va fi anchetat serios de procurorul de caz și poate că va spune până la urmă ce a făcut și câte grozăvii a făcut”, a mai spus Liviu Chesnoiu.

Tudorel Butoi se așteaptă ca bărbatul să fi păstrat mici ”suveniruri” care să fie găsite de criminaliștii care cercetează cazul. „Este un psihopat criminal în serie motivat sexual. O să se facă percheziții și expertize pentru a se vedea legăturile din acest caz al persoanelor dispărute. Nu aș vrea să anticipez sau să mă pronunț înainte, dar vă spun de acum că un bărbat la 65 de ani cu asemenea porniri are cu siguranță antecedente din trecut. Mă aștept la mult mai multe victime de la acest psihopat. Psihopat sexual, instabil emoțional, feroce, agresiv, fără milă.”, a declarat psihologul Tudorel Butoi.