News

Criminalistul Liviu Chesnoiu, noi detalii despre crimele din Caracal. Ce ar fi în grădina lui Dincă: “Se pare că totul era premeditat”

05.08.2019 | 16:09
Criminalistul Liviu Chesnoiu noi detalii despre crimele din Caracal Ce ar fi in gradina lui Dinca Se pare ca totul era premeditat

Ce se află în gropile din grădina criminalului din Caracal! Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a avut o primă reacție după ce oase care se pare că au fost arse au fost găsite într-o pădure din apropierea casei criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă!

Ce se află în gropile din grădina criminalului din Caracal

Psihologul criminalist susține că trebuie să dăm credit acestor informații. Acesta a dezvăluit faptul că Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a acceptat să discute doar cu un anumit polițist și că, de cele mai multe ori, fie a mințit la audieri, fie s-a enervat și a decis să nu mai vorbească, în repetate rânduri.

„Ne-a indicat unde a aruncat telefonul penultimei victime. În acea pădurice ar fi oasele penultimei victime (Luiza Melencu). Se pare că nu este singura, acum se sparg plăcile de beton, să vedem ce buncăr și ce grozăvii mai găsim acolo.

Ce se află în gropile din grădina criminalului din Caracal
Ce se află în gropile din grădina criminalului din Caracal

Criminalistul Liviu Chesnoiu crede că ancheatorii vor mai găsi cadavre în gropile din curtea lui Dincă

Trebuie să vedem dacă mai sunt și alte ADN-uri și alte victime. Este posibil să găsim și alte victime, fiindcă vorbim despre un prădător. Mașina era amenajată în așa fel și se pare că totul era premeditat. S-ar putea să aflăm niște grozăvii”, a mai declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru cei de la Antena 3.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor DIICOT că Luiza Melencu a avut aceeași soartă cu cea a Alexandrei Măceșanu. Se pare că și fata de 18 ani a fost ucisă de Dincă, apoi corpul ei ar fi fost ars în butoiul din curte, despre care se spune că nu ar fi un butoi normal, ci un incinerator artizanal.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor unde a dus rămășițele Luizei. Aceștia au găsit într-o pădurice care se află în aropierea casei lui Gheorghe Dincă mai multe oase care par a fi de natură umană și care ar aparține fetei de doar 18 ani ucisă. Probele au fost trimise la INML pentru expertiză.