News

Criminalul care și-a ucis iubita în fața unui bloc din Cluj Napoca, prins! Poliția l-a găsit în Suceava

24.08.2020 | 16:07
Criminalul care sia ucis iubita in fata unui bloc din Cluj Napoca prins Politia la gasit in Suceava
ADVERTISEMENT

Criminalul care și-a ucis iubita în fața unui bloc din Cluj Napoca a fost prins tocmai la Suceava. Surse din rândul anchetatorilor susţin că acesta a înjunghiat-o mortal în noaptea de duminică spre luni.

Avea să fie prins la doar câteva ore distanță, în Suceava, acolo unde locuia. Cel mai probabil, bărbatul de 25 de ani va fi dus la Cluj, unde va fi audiat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să răspundă acum unei serii de întrebări pe care le au procurorii de caz. Bărbatul este suspectat că a ucis o tânără asistentă de 30 de ani. Conform primelor informații, fata a ajuns la Cluj de la Suceava cu autocarul.

A fost prins bărbatul care și-a înjunghiat iubita în fața blocului

În apropierea blocului a fost aşteptată de iubitul ei, care după o scenă de gelozie a înjunghiat-o. Culmea, bărbatul ar fi venit tot din Suceava.

ADVERTISEMENT

A parcurs drumul cu maşina personală, iar după ce şi-ar fi omorât iubita a fugit. La puțin timp, a fost dat în urmărire naţională.

Fata lucra ca asistentă în Cluj la o clinică privată, iar luni trebuia să meargă la muncă, acolo unde o așteptau colegele.

ADVERTISEMENT

Iubitul ei este tot din Suceava, dar, potrivit unor surse judiciare are origini arabe. Se pare că relația celor doi nu mai mergea, iar bărbatul îi trimitea mesaje de amenințare cu moartea.

Conform relatărilor vecinilor, locuința unde a fost ucisă cu bestialitate tânără aparține chiar criminalului. Din când în când acesta era vizitat de iubita lui.

ADVERTISEMENT

Fata ar fi încercat să scape și a ajuns în stradă, unde a fost găsită de trecători care au chemat poliția. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta a încetat din viață.

ADVERTISEMENT