News

Criminalul de la Corbu a fost reținut. Va fi prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Autorul crimei și violului de la Corbu și-a recunoscut faptele și a spus că a vrut să-și jefuiască vecinii.
03.07.2021 | 12:01
Criminalul de la Corbu a fost retinut Va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva
ADVERTISEMENT

Ucigașul, un tânăr de 29 de ani, a fost prins vineri seară și reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Constanţa. Sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Criminalul de la Corbu a fost reținut. Va fi prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă

Ucigașul și-a recunoscut faptele şi a povestit anchetatorilor că a dorit iniţial să jefuiască familia respectivă, dar pentru că nu a găsit ce dorea a comis atrocitățile.

ADVERTISEMENT

Criminalul le-a spus anchetatorilor că avea nevoie de bani pentru droguri și chiar consumase droguri pe parcursul întregii zile de vineri, a relatat procurorul care a instrumentat cazul.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, criminalul are 29 de ani şi este din localitatea Corbu, fiind vecin cu victimele sale.

ADVERTISEMENT

El şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, iar în urma percheziţiei făcute la locuinţa bărbatului au fost găsite şi maceta, dar şi alte obiecte pe care le găsise în casa victimelor.

Polițiștii au anunțat vineri seara că un suspect a fost prins și este audiat la Poliția Năvodari.

ADVERTISEMENT

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor.

În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța”, a informat Poliția.

ADVERTISEMENT

Și ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis că bărbatul suspectat de ucidere a fost găsit. Totodată, el a ținut să le mulțumească oamenilor legii.

„Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins. Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a scris Lucian Bode, pe Facebook.

De altfel, șeful Internelor a dat vineri asigurări că suspectul va fi capturat în câteva ore. Deja există un cerc de suspecți, preciza la acel moment Lucian Bode.

”Ancheta este în derulare. Sunt efective de la IGPR, Direcția de Investigatii Criminale, avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba de ore în care suspectul va fi reținut. Avem declarațiile a doi martori.

În câteva minute de la apelul la 112, colegii noștri au ajuns acolo, dar din păcate este o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul crimei: răzbunare, jaf, nu pot să mă pronunț acum. Vom vedea dacă au dispărut din casă lucruri.

Cel mai important e ca echipa de la fața locului să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței. E un dement, un dezaxat care, la ora 3 dimineața, intră peste o familie în casă”, a declarat ministrul de Interne despre crima din Constanța.

ADVERTISEMENT
Tags: