News

Criminalul de la Onești, recidivist. Câte condamnări mai are la activ Gheorghe Moroșan

02.03.2021 | 15:52
Criminalul de la Onesti recidivist Cate condamnari mai are la activ Gheorghe Morosan
ADVERTISEMENT

Noi detalii cutremurătoare apar de la negocierile dintre polițiști și criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan.

Cu ajutorul soției sale, bărbatul i-a ținut în șah pe oamenii legii, iar acum s-au aflat lucruri șocante despre trecutul criminalului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul e recidivist și a fost condamnat de patru ori pentru alte fapte, ultima pedeapsă ispășită fiind în Italia.

Criminalul din Onești, recidivist

Dacă l-ar fi monitorizat mai atent, polițiștii ar fi știut că Gheorghe Moroșan nu glumește, mai ales că s-a lăudat cu astfel de fapte și pe Facebook în trecut. Din păcate, polițiștii au ignorat toate semnele, care erau acolo, și au asistat neputincioși la omorârea a doi muncitori nevinovați.

ADVERTISEMENT

Pe tot timpul activităților de negociere s-au folosit tehnici de negociere,respectiv – tehnica ascultării active, am urmărit detensionarea situației, reducerea nivelului de anxietate și stabilirea unui echilibru.

În jurul orei 16.55 s-a produs un declic, chiar dacă situația era sub control. Am auzit zgomote și țipete din interior, fapt care ne-a adus indicii clare că s-au produs agresiuni”, a declarat negociatorul operațiunii, agentul Ștefănuț Moraru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform Realitatea.net, în cazirul criminalului se mai regăsesc următoarele condamnări:

  • În 1987, 3 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat
  • În 1991, 1 an și 6 luni de închisoare pentru furt calificat
  • În 2003, 6 luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă
  • În 2010, condamnat în Italia la 28 de zile de închisoare pentru conducere sub influența alcoolului sau stupefiante
ADVERTISEMENT

Bărbatul a amenințat pe internet de mulți ani că-și va face singur dreptate, însă polițiștii sau serviciile secrete au ignorat acest fapt. „Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Iar dacă vreți, luați măsuri, iar dacă nu, o să vă lămuresc”, se lăuda bărbatul pe Facebook.

ADVERTISEMENT