News

Criminalul din Caracal a vrut să dea declarații doar în fața procurorilor bărbați: „E un misogin, crede că femeia e un obiect”

31.07.2019 | 18:23
Criminalul din Caracal a vrut sa dea declaratii doar in fata procurorilor barbati E un misogin crede ca femeia e un obiect

Ies la iveală detalii incredibile despre personalitatea criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă. Acesta a fost descris de nenumărate ori ca fiind un obsedat sexual și un misogin, iar unul dintre argumente este că a vrut să dea declarații în cazul crimelor pe care le-ar fi comis doar în fața procurorilor de sex masculin.

Criminalul din Caracal, misogin și obsedat sexual

Procurorii din dosarul dispariției celor două adolescente din județul Olt au declarat pentru libertatea.ro că Gheorghe Dincă a refuzat să vorbească în fața procurorilor femei. „Gheorge Dincă e un misogin, crede că femeia e un obiect care face pe plac bărbatului”, susțin procurorii.

Criminalul se află de câteva ore la Jilava, unde efectuează mai multe analize medicale. Suspectul a fost internat de opt ori la Psihiatrie, iar medicii vor să afle acum dacă a avut discernământ în momentul în care a comis crimele pe care le-a recunoscut duminică. Reamintim că bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și Alexandra, însă apoi a indus în eroare procurorii indicând locuri diferite în care ar fi aruncat cadavrul Luizei Melencu.

Procurorii cer convorbirile telefonice în cazul crimelor de la Caracal. Sursa foto: ZiuaNews.ro

Fetele sunt căutate în continuare

Procurorul șef al DIICOT a declarat astăzi toate ipotezele sunt posibile în acest caz uluitor, inclusiv ca fetele să fie încă în viață: „Vreau să vă asigur de toată seriozitatea noastră. Vreau să vă aduc la cunoștință că până la acest moment nu avem nici măcar concluzii preliminare. Tot ce a apărut în spațiul public sunt știri pe surse, neconfirmate oficial. În mod periodic, noi, vă vom comunica ce s-a mai făcut, în măsura în care amănuntele nu pot periclita ancheta. Nu avem concluzii cu privire la testele ADN”.