News

Criminalul din Cluj care și-a înjunghiat mortal copilul de 8 ani, condamnat. Ce pedeapsă a primit

Bărbatul din Cluj care și-a omorât copilul și-a aflat pedeapsa.
24.05.2021 | 16:59
Criminalul din Cluj care sia injunghiat mortal copilul de 8 ani condamnat Ce pedeapsa a primit
Criminalul din Cluj care și-a înjunghiat mortal copilul de 8 ani, condamnat. Ce pedeapsă a primit. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Takacs Gyorgy și-a aflat pedeapsa pentru fapta comisă în urmă cu un an. Acesta și-a înjunghiat mortal copilul. Tribunalul din Cluj l-a condamnat la închisoare pe viață, dar sentința nu este definitivă.

În luna iulie a anului trecut, mama copilului a anunțat dispariția acestuia. Băiatul a fost găsit trei zile mai târziu mort, în mașina tatălui său.

ADVERTISEMENT

Criminalul din Cluj care și-a înjunghiat mortal copilul de 8 ani, condamnat

În vara anului trecut o crimă oribilă a avut loc în județul Cluj. Un băiat de doar 8 ani, a fost dat dispărut pe data de 25 iulie de către mama sa. Criminalul s-a dovedit a fi chiar tatăl copilului.

Tribunalul Cluj a dat luni, sentința în acest caz și l-a condamnat pe Takacs Gyorgy la închisoare pe viață, cu drept de eliberare peste 20 de ani.

ADVERTISEMENT

“Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea omorului calificat, (…) la pedeapsa detențiunii pe viață”, se arată în sentința de luni a Tribunalului Cluj.

Sentința Tribunalului Cluj nu este una definitivă. Poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

ADVERTISEMENT

Unde a fost descoperit trupul copilului

Poliția l-a căutat trei zile pe băiețelul de 8 ani, după ce mama acestuia a sesizat că lipsește. Copilul plecase cu tatăl său de acasă, dar nu s-a mai întors.  Mașina lui Takacs Gyorgy a fost găsită într-un sat în apropierea orașului Turda.

În ea a fost descoperit trupul micuțului care prezenta o plagă înjunghiată în zona pieptului. În momentul în care polițiștii au încercat să-l prindă pe criminal acesta a vrut să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

Cu doar trei luni înainte, bărbatul fusese dat în judecată de fosta sa soție. Takacs Annamaria cerea instanței emiterea unei ordonanțe președințiale pentru a fi suspendat, provizoriu, programul de vizitare.

Bărbatul era taximetrist, iar femeia l-a acuzat că va pune copilul în pericol dacă îl va lua în mașină cu el în timpul orelor de lucru. Bărbatul a susținut în fața judecătorilor că nu va mai munci în zilele în care micuțul va sta la el.

Judecătorii au respins atunci cerere femeii și au stabilit că nu se justifică suspendarea programului de vizitare.

ADVERTISEMENT