ADVERTISEMENT
News

Suspect, dus la audieri în cazul ul fetei incendiate la Ghimpați. Cine este acesta

Autor: Adrian Baciu | 09.11.2020 | 14:00
Suspect, dus la audieri în cazul ul fetei incendiate la Ghimpați. Cine este acesta
Criminalul fetei incendiate la Ghimpați a fost prins. Cine este acesta. Sursa foto: colaj: România TV/Adevarul.ro

Ancheta în cazul crimei și incendierii de la Ghimpați care a îngrozit o țară întreagă avansează, iar Poliția l-ar fi dus la audieri pe posibilul criminal al tinerei.

ADVERTISEMENT

UPDATE: După mai multe ore de audieri, potențialul prim suspect în cazul crimei și incendierii de la Ghimpați (județul Giurgiu) a Sabinei, o fată de 32 de ani, a fost eliberat.


Din ultimele informații, principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe un câmp la Ghimpați, județul Giurgiu a fost reținut și dus la audieri.

În aceste momente el a fost încătușat de politiști și dus la audieri. Sabina, tânăra de 32 de ani, a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Suspect în cazul fetei incendiate de la Ghimpați a fost audiat. Cine este acesta

Conform România TV, Poliția a reuşit să-l prindă pe principalul suspect al crimei din Ghimpați. Oamenii legii au descins la locuința acestuia şi fac verificări.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că ucigașul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Zece zile au trecut de la crima petrecută în județul Giurgiu, și urmată de incendierea victimei pe un câmp din localitatea Ghimpați.

ADVERTISEMENT

Cine este Sabina, victima găsită carbonizată

În ultimele zile, victima criminalului din Giurgiu a fost identificată: o femeie de 32 de ani care locuia în orașul Bufea, din județul Ilfov.

Identitatea tinerei a fost descoperită în baza de date a Poliției Române, unde se află datele tuturor celor implicați în dosarele penale. Acolo polițiștii au găsit amprentele acestei femei. Anchetatorii au oferit și o fotografie cu victima, care se numea Mihaela Sabina Mircea.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, au fost audiați șoferii care au trecut pe drumul unde femeia a fost incendiată. Oamenii legii au vrut să verifice și dacă au existat cumva camere de bord care să fi surprins momentul incendiului.

Femeia a fost găsită în noaptea de 30 octombrie 2020, pe DN 6, în timp ce ardea pe marginea drumului, într-o valiză de culoare mov, pe un câmp situat în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE