News

Criminalul polițistului din Recaș, Marcel Lepa, prins! Unde se ascundea interlopul

04.06.2019 | 08:26
Criminalul politistului din Recas Marcel Lepa prins Unde se ascundea interlopul

Criminalul Marcel Lepa a fost prins după două zile de căutări. Ucigașului șefului de poliție Cristian Amariei a fost găsit de polițiști în localitatea Remetea, iar acum va fi dus în fața instanței sub acuzația de omor din culpă. În urmă cu două zile, în urma unor filtre realizate de polițiști, criminalul nu a oprit la semnalmentele mașinilor de poliție și a tras mai multe focuri de armă omorându-l pe Amariei și rănindu-l pe colegul său, cu care era pe teren.

Criminalul polițistului din Recaș, prins în Remetea Mare

Potrivit celor de la IGPR, polițiștii au găsit asupra lui Lepa și arma cu care l-a împușcat pe Amariei. Interlopul a fost capturat fără să fie nevoie de focuri de armă, iar criminalul era rănit, probabil în urma schimbului de focuri de duminică noaptea. Oamenii legii au descoperit două pistoale asupra asasinului: unul cu gaz și unul cu bile.

Lepa avea asupra lui, la momentul capturării, cinci gloanțe și un pistol descărcat, cel cu care l-a omorât pe Amariei, cheile de la mașină, un stick și niște medicamente. Lepa era urmărit de ceva vreme de autorități și avea un arsenal de infracțiuni. Criminalul nu era la prima abatere și avea probleme cu legea nu doar în interiorul României, ci și în afara granițelor țării.

Polițiștii l-au capturat pe criminal cu tot cu arma cu care l-a împușcat pe Cristian Amariei. Sursa foto: libertatea.ro

Polițiștii nu au folosit focurile de armă pentru a-l captura

Poliția a transmis printr-un comunicat de presă că Marcel Lepa era acasă la el, în localitatea Remetea Mare din județul Timiș. Motivul pentru care asasinul nu a putut să fugă este starea sa fizică. Acesta are mai multe plăgi prin împușcare care datează de duminică, când a avut loc schimbul de focuri de armă care acum îl va costa pușcăria.

”La momentul localizării și prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș efectuează cercetări”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, conform libertatea.ro.