Life

Fosta prezentatoare Crina Abrudan, modificată complet după intervențiile estetice. Cum arată la 7 ani de când a plecat din Antenă – Foto

13.07.2020 | 16:50
Fosta prezentatoare Crina Abrudan modificata complet dupa interventiile estetice Cum arata la 7 ani de cand a plecat din Antena  Foto
Crina Abrudan. Foto: Insatgram
ADVERTISEMENT

Crina Abrudan are 42 de ani, iar de 7 ani nu a mai fost văzută la TV. Ea a renunțat la televiziune și implicit la locul de muncă de la Antena 1 pentru o viață departe de showbiz.

Activitatea ei în media s-a terminat, însă pe Instagram este foarte activă. Cu toate că nu mai are 20 de ani, fosta prezentatoare TV arată foarte bine, face sport, dar și medicul estetician a ajutat-o să-și mențină chipul fără riduri.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Antena 1 își încântă prietenii virtuali cu imagini din vacanțele pe care le petrece la munte sau la mare

Crina Abrudan, transformată peste ani

Fosta divă TV făcea furori la știri pe vremea când prezenta la Antenă și era dorită de foarte mulți bărbați, în special de fotbaliști și multe persoane publice. Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu de 4 ani, însă cei doi au o relație de mai bine de 12 ani. Nașii celor doi sunt Cosmin Olăroiu și soția acestuia.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

#summer2020 ☀️🌊

A post shared by Crina Abrudan (@crinaabrudan) on

Fosta prezentatoare a renunțat la viața publică în favoarea celei de familie. Fostul fotbalist Gabi Popescu n-ar mai fi vrut-o la TV, motiv pentru care știrista a renunțat la aparițiile sale. În prezent, ea se bucură de viața de femeie măritată, face mult sport și are grijă de silueta ei.

Deși are 42 de ani, Crina Abrudan se află într-o formă de zile mari. Ea postează mai tot timpul imagini menite să înnebunească publicul de pe internet, însă pentru aceste poze soțul ei, Gabi Popescu, nu este gelos.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a trecut și pragul medicului chirurg. Astfel, vedeta și-a pus implanturi mamare, și-a mărit buzele și merge constant la dermatolog pentru injecțiile cu botox pentru diminuarea ridurilor de pe față: zona ochilor, pomeți și frunte. La un moment dat, ea a făcut declarații pe marginea acestui subiect. „ E treaba fiecăruia ce face cu viață lui, nu pot eu condamn pe nimeni și nici nu vreau analizez viețile altora. Cred suntem oameni maturi și răspundem de deciziile noastre. Dacă lua o astfel de decizie, probabil nici eu nu fi încântată văd alții îmi analizează hotarile.”, a spus ea, în 2012, pentru ziare.com.

Cu o imagine perfectă, Crina Abrudan arată senzațional în fotografiile pe care le postează aproape zilnic pe internet, multe dintre ele fiind în ținute sumare.

ADVERTISEMENT

Fosta știristă nu a devenit prezentatoare peste noapte. Ea a fost om de radio ani buni, după care a lucrat ca reporter. După ani de zile petrecuți pe teren, Crina Abrudan a primit postul de prezentatoare. Atunci, ea a povestit despre cum a fost această trecere de la reporter la prezentator. „ A fost și greu și ușor. Ușor din punct de vedere al programului. Aveam mai mult timp liber, mai mult timp pentru mine. Asta după ani de zile în care munca îmi ocupa aproape tot timpul, în condițiile în care ziua de munca însemnă 12 ore pe zi sau uneori chiar mai mult, weekend-uri libere mai rar și concedii doar din când în când.

A fost greu pentru că, la început, n-am știut ce să fac cu timpul liber, pentru că nu eram obișuită să am atât timp. Aveam uneori senzația că sunt inutila dacă nu muncesc în același ritm că înainte. Dar a fost un pas înainte în cariera, de care am realizat apoi că ar trebui să fiu mandra, mai ales că venea după atâția ani de muncă.”, a declarat Crina Abrudan, în 2012, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: