Life

Crina Matei, mamă la 50 de ani! Actrița a înfiat o fetiță și i-a făcut un botez spectaculos, cu 11 nași

Crina Matei, mamă la 50 de ani! Actrița a înfiat o fetiță și i-a făcut un botez spectaculos. Fiica ei, Charlotte, a avut 11 nași.
19.10.2022 | 17:35
Crina Matei mama la 50 de ani Actrita a infiat o fetita si ia facut un botez spectaculos cu 11 nasi
Crina Matei, mamă la 50 de ani! Actrița a înfiat o fetiță. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Actrița Crina Matei a devenit mamă la 50 de ani. Aceasta a înfiat o fetiță, iar de curând i-a făcut botezul, unul spectaculos, de altfel.

Crina Matei, mamă la 50 de ani! Actrița a înfiat o fetiță

Crina Matei nu a mai așteptat bărbatul perfect pentru a deveni mamă, ci a vrut să aibă parte de această experiență oricum.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a mai vorbit despre relații sale personale după iubirile intens mediatizate, așa că nu știm dacă există sau nu o persoană specială în viața sa, alta în afară de fiica ei.

Astfel, faimoasa actriță a înfiat singură o fetiță, care a fost botezată de curând.

Numele micuței este Charlotte, exact așa cum o cheamă și pe singura fiică a ducilor de Cambridge, William și Kate.

ADVERTISEMENT

Crina Matei este mai fericită ca oricând că este mamă pentru prima dată, conform spuselor criticului de modă Alin Gălățescu, prieten apropiat al actriței.

”Iar discreția Crinei e remarcabilă. A fost un event extraordinar. Locul, seriozitatea cu care au tratat fiecare naș, diversitatea nașilor, faptul că au fost și preoți nași, pledoaria de la final – a fost absolut înălțător. Iar asta pentru Charlotte e fantastic”,  a spus criticul de modă.

ADVERTISEMENT

Crina Matei, botez spectaculos pentru fiica ei

Tot Alin Gălățescu a fost și cel care a dat detalii pentru botezul fiicei Crinei Matei. Evenimentul a fost unul spectaculos, iar botezul fiicei actriței a fost special.

Micuța Charlotte a avut nu unul, ci 11 nași de botez, iar doi dintre ei au fost preoți. Alin Gălățescu a mărturisit că nu a mai văzut niciodată așa ceva.

ADVERTISEMENT

Predica de după botez a fost ținută chiar de unul dintre cei 12 nași. Nașa principală a fost Alina, fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Printre nași a fost și Chris Simion-Mercurian, nominalizată drept cea mai spontană nașă de către criticul de modă, pentru că a purtat o rochie tip ie.

„A făcut un botez fabulos, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, cu cea mai tare gașcă de nași pe care am văzut-o vreodată: 11, dintre care 2 preoți.

Predica de după a ținut-o chiar unul dintre preoții-nași. Era o armată nași. Nora lui Măgureanu, Alina, a fost nașa principală. Și-a luat rolul în serios și arăta extrem de spectaculos!

Cris Simon a fost cea mai spontană nașă, îmbrăcată într-o rochie-ie românească, superbă”, a povestit Alin Gălățescu la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

ADVERTISEMENT
Tags: