Sport

Crina Pintea aproape de transferul la Gyor! ”Un punct negru în handbalul românesc”

07.12.2018 | 17:46
Pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, Crina Pintea, este aproape de transferul la Gyor

Pivotul echipei naționale de handbal feminin a României, Crina Pintea, este aproape de transferul la Gyor iar acest lucru l-a enervat teribil pe antrenorul Radu Voina. Fostul selecționer consideră că jucătoarea de la Issy Paris ar fi ales România dacă ar fi primit o ofertă concretă care s-ar fi apropiat cât de cât de cea a câștigătoarei Ligii Campionilor.

”Crina Pintea, din câte am auzit, se pare că se duce din iarnă la Gyor, încă un punct negru în handbalul românesc. Oare de ce nu au reuşit s-o vadă specialiştii noştri de la cluburile importante? La o diferenţă mică de sumă cred că Pintea ar fi ales România”, a declarat Radu Voina pentru prosport.ro.

Crina Pintea aruncă la poartă în meciul România - Norvegia de la Campionatul European
Crina Pintea aruncă la poartă în meciul România – Norvegia de la Campionatul European

Crina Pintea aproape de transferul la Gyor: ”E imposibil de oprit”

”Crina impresionează prin fizicul ei. A progresat de la an la an. Pivotul, în general, e dependent de serviciile celoralţi, a beneficiat de pasele bune ale lui Buceschi, Neagu. Când are prim-plan e imposibil de oprit de o jucătoare, două. Se apără în faţă cu Perianu. Poate că e mult spus că joacă impecabil în apărare, dar joacă foarte bine şi, atunci când adversarele mai prind mingea, ai în spate cele două portăriţe, care fac diferenţa”, a spus Radu Voina după ce au apărut zvonuri că pivotul Crina Pintea se va transfera la Gyor după Campionatul European.

Antrenorul secund al echipei naționale a României, Horațiu Pașca a lăudat-o și el pe Crina Pintea: ”Fiecare dintre jucătoare are ceva special. Marea calitate a Crinei Pintea e caracterul, iar apoi vorbim de calităţile de sportivă. Munceşte foarte mult, iar asta se vede”.

Crina Pintea este una dintre cele mai bune jucătoare ale României de la actuala ediție a Campionatului European. Fetele pregătite de Ambros Martin s-au calificat cu maximum d epuncte în grupele principale, acolo unde vor juca împotriva Olandei (9 decembrie, ora 19:00), Spaniei (11 decembrie, ora 19:00) și Ungariei (12 decembrie, ora 19:00).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE