Sport

Crina Pintea, asaltată de fani după CSM Bucureşti – Gyor 25-27! Cum a fost primită de viitoarele colege: “Eşti Gulliver în ţara piticilor”. Video

23.02.2019 | 20:08
Crina Pintea asaltata de fani dupa CSM Bucuresti  Gyor 2527 Cum a fost primita de viitoarele colege Esti Gulliver in tara piticilor Video

Crina Pintea a fost asaltată de fani după meciul CSM Bucureşti – Gyor 25-27. Cele două rivale s-au duelat în etapa a 4-a din grupele principale ale Ligii Campionilor. “Tigroaicele” au pierdut a doua partidă din această fază a competiţiei, însă suporterii campioanei României nu au scăpat prilejul să se fotografieze cu viitoarea jucătoare a echipei.

FANATIK a anunţat sâmbătă că CSM Bucureşti o va transfera pe Crina Pintea, una dintre cele mai în formă handbaliste de la Gyor. În aceeaşi zi, pivotul a marcat două goluri în meciul din etapa a 4-a din grupele principale ale Ligii Campionilor şi şi-a ajutat colegele să obţină o nouă victorie. Încă de la prezentarea echipelor, românca a fost aplaudată de fanii lui CSM Bucureşti.

CSM București primește vizita celor de la Gyor în grupele Champions League.Super transfer pentru Crina Pintea. Ce veste! –- https://goo.gl/Urzk91

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 23. Februar 2019

Crina Pintea, asaltată de fani după CSM Bucureşti – Gyor 25-27. Cum a trăit meciul din Sala Polivalentă

Crina Pintea a fost asaltată de fani după CSM Bucureşti – Gyor 25-27, care abia o aşteaptă la echipă din sezonul viitor. Pivotul de 28 de ani a jucat 15 minute în prima repriză, reuşind să marcheze un gol şi să primească un cartonaş galben pentru ţinere. După ce a trecut pe banca de rezerve, românca le-a încurajat la fiecare atac pe colegele ei.

După pauză, Gabor Danyi a introdus-o pe teren în minutul 40 şi handbalista a reuşit să blocheze câteva dintre atacurile campioanei României. Pe finalul meciului, Crina Pintea a primit două minute eliminare, dar a terminat partida din Sala Polivalentă pe teren.

Crina Pintea, aşteptată de Oana Manea la finalul meciului

La finalul meciului, Crina Pintea şi colegele ei au făcut câteva mişcări de antrenament şi apoi au urcat în tribune, în sectorul în care se aflau fanii lui Gyor. Înainte de acest moment, pivotul echipei naţionale a României s-a îmbrăţişat şi a schimbat câteva vorbe cu Cristina Neagu. În tot acest timp, suporterii lui CSM Bucureşti au aşteptat să-şi facă fotografii cu handbalista de 28 de ani. “Staţi liniştiţi, o să fac poze cu toţi. Nu e nicio problemă, merg pe joc până la hotel”, le-a transmis Crina Pintea fanilor care o aşteptau.

Aproape 20 de minute, după finalul meciului, a mai stat Crina Pintea pentru a semna autografe, iar fanii lui CSM Bucureşti au apreciat gestul ei. La ieşirea de pe teren, handbalista de 28 de ani a fost aşteptată de Oana Manea, care a glumit pe seama viitoarei jucătoare a campioanei României. “Zici că eşti Gulliver în ţara piticilor”.

A trecut peste criticile fanilor români

În prima etapă a grupelor principale ale Ligii Campionilor, Gyor a învins-o pe CSM Bucureşti, scor 36-27, iar Crina Pintea a marcat nouă goluri. Înainte de partida de sâmbătă, pivotul de 28 a vorbit, printre altele, într-un interviu pentru FANATIK despre criticile aduse de fanii românii, care spuneau că s-a bucurat excesiv la meciul de la Gyor.

“M-au deranjat oarecum. Pe mine nu m-au urmărit când jucam în străinătate. Eu în ţară am plâns foarte mult. Nu ştiam să mă bucur când marcam un gol sau când făceam un lucru bun. În momentul când am plecat din ţară am spus că vreau să mă bucur de handbal. Nu am mai ţinut nimic în mine. M-am bucurat de fiecare dată pentru că eu trăiesc pentru acest sport. De ce să fiu tristă? Trăiesc la maximum când sunt pe teren, dar oamenii nu au văzut acest lucru pentru că nu au avut cum să mă urmărească în campionatul Germaniei sau al Franţei. Ce m-a deranjat a fost că am fost foarte criticată după meciul ăsta pentru că am jucat împotriva unei echipe din România. Dacă eu nu sunt naţionalistă, nici cei care m-au criticat nu sunt. Nu e vorba cum e echipa şi aici sunt foarte multe străine. Noi am jucat cu Vipers, iar patru jucătoare din naţionala Norvegiei sunt la Gyor. Ce au făcut fetele astea când au dat gol? Au plâns, s-au supărat, şi-au cerut scuze că au dat gol? Veronica Kristiansen joacă la Gyor, iar sora ei a venit cu Vipers, nu au avut nicio problemă. S-au bucurat de handbal”, a declarat Crina Pintea pentru FANATIK.

  • 14 goluri a marcat Crina Pintea pentru Gyor în Liga Campionilor