ADVERTISEMENT
Sport

Crina Pintea e supărată după Campionatul Mondial din Japonia. “Suntem dezamăgite. Nu meritam să fim jignite în acel mod!”

Autor: Iuliana Spirache | 15.12.2019 | 18:25
Crina Pintea e supărată după Campionatul Mondial din Japonia.
Crina Pintea la Campionatul Mondial din Japonia. Handbalista e supărată după ce România a terminat pe locul 12

Crina Pintea, una dintre cele mai importante jucătoare din echipa națională de handbal feminin a României, a recunoscut că este supărată după ce a văzut cum au reacționat românii la finalul Campionatului Mondial din Japonia 2019.

ADVERTISEMENT

Pivotul echipei naționale de handbal feminin a României este dezamăgită pentru rezultatele de la Campionatul Mondial din Japonia și că selecționata antrenată de Tomas Ryed a terminat turneul pe locul 12 în clasament.

Crina Pintea, supărată după Campionatul Mondial din Japonia

“Nu suntem mulţumite de ce s-a întâmplat. Suntem foarte dezamăgite. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu cu gândul acesta am plecat de acasă. Aveam foarte imagini despre cum va fi şi cum o să fie. Pe parcurs nu a fost aşa.

ADVERTISEMENT

Ce m-a deranjat a fost că am primit, eu şi colegele mele, mesaje private în care am fost jignite în foarte mutle moduri. Eu cred că lumea este liberă să-ţi exprime părerile. Accept şi ctitice, dar nu accept când suntem jignite. Nu cred că merităm să fim jignite în acel mod”, a spus Crina Pintea, duminică, la Telekom Sport.

Reacția dură a Crinei Pintea de pe Facebook

Crina Pintea a avut o reacție dură și pe contul său de Facebook. Aceasta i-a luat la rost pe cei care au criticat dur jocul tricolorelor de la Campionatul Mondial din Japonia. “Din păcate pentru noi astăzi s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este că din punct de vedere al,, specialiştilor” este unul ratat, dar totuși suntem în primele 12 echipe ale lumii.

ADVERTISEMENT

Franța, Brazilia, Ungaria sunt 3 echipe puternice, o forță a handbalului mondial, au jucat pentru cupa președintelui. Noi ,,proastele astea, rușinea ţării” avem posibilitatea să jucăm Turneul Preolimpic”, a scris Pintea.

România n-are nicio jucătoare în All Star Team

Echipa națională a României nu a avut nicio jucătoare în All Star Team de la Campionatul Mondial din Japonia. Federația Internațională de Handbal a anunțat că din echipa turneului final fac parte următoarele handbaliste:

ADVERTISEMENT

MVP – Estavana Polman (Olanda), extremă stânga – Camilla Herrem (Norvegia), inter stânga – Alexandrina Cabral Barbosa (Spania), centru – Estavana Polman (Olanda), inter dreapta – Anna Vyakhireva (Rusia), extremă dreapta – Jovanka Radicevici (Muntenegru), pivot – Linn Blohm (Suedia), portar – Tess Wester (Olanda).

România a terminat pe locul 12 Campionatul Mondial din Japonia, după ce a câștigat doar trei meciuri. Tricolorele s-au calificat la turneele preolimpice, toate acestea datoritp locului 4 ocupat anul trecut la Campionatul European din Franța.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1