Sport

Crina Pintea, realistă după înfrângerea cu Suedia: „Am jucat foarte rău. Nu putem face performanță la nivelul acesta”

10.12.2019 | 15:56
Crina Pintea realista dupa infrangerea cu Suedia Am jucat foarte rau Nu putem face performanta la nivelul acesta
ADVERTISEMENT

Naționala de handbal feminin a pierdut și al doilea meci din cadrul grupei principale de la Campionatul Mondial din Japonia. După 22-34 cu Suedia, Crina Pintea declară că rezultatul a fost cauzat de greșelile impardonabile pentru acest nivel comise de „tricolore”.

Crina Pintea, prima reacție după înfrângerea cu Suedia

Crina Pintea susține că jucătoarele României au făcut prea multe greșeli personale pentru a reuși să scoată un rezultat pozitiv cu Suedia. Pivotul României recunoaște că mingea a fost pierdută prea ușor de multe ori, iar contraatacurile rapide ale nordicilor au dus la diferența de 12 goluri de pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce să zic, sincer, după meciul acesta. Am jucat foarte rău, cu foarte multe greșeli tehnice, pot spune neforțate.

Am dat mingea pur și simplu fără vreun efort, cred că asta ne-a turnat plumb în picioare, pentru că am luat foarte, foarte multe goluri pe contraatac și mai ales cu poarta goală.

ADVERTISEMENT

Da, bine, să zicem că suntem și obosite. Sunt multe lucruri de spus, însă cred că cel mai bine e ca fiecare să se analizeze și să vadă unde trebuie să lucreze pe viitor și să ne dăm seama că nu putem face performanță cu nivelul acesta.

În momentul în care am avut mingea, am pierdut-o și este foarte greu să te aperi dacă greșești în atac și vin peste tine pe contraatac și faza a doua sau, mai ales, dau gol cu poarta goală”, a declarat Crina Pintea, conform Lead.ro.

ADVERTISEMENT

Japonia, ultimul adversar de la Mondiale

După înfrângerea cu Suedia, România joacă ultimul meci de la Campionatul Mondial împotriva țării gazdă, Japonia.

Duelul este programat miercuri de la ora 11:00, iar singura miză rămasă este evitarea ultimului loc în grupa principală 2.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului direct, cele două naționale nu au niciun punct, însă România are nevoie de victorie pentru a încheia pe locul cinci, egalul nefiind suficient din cauza golaverajului mai bun pe care îl are Japonia.

  • 4 goluri a marcat Crina Pintea în meciul cu Suedia
ADVERTISEMENT