Sport

Crina Pintea rupe tăcerea despre perioada în care a stat în izolare: ”A fost o lună dificilă pentru mine”

06.01.2021 | 16:46
Crina Pintea rupe tacerea despre perioada in care a stat in izolare A fost o luna dificila pentru mine
ADVERTISEMENT

Handbalista lui CSM București a vorbit despre momentele grele pe care le-a traversat în luna decembrie. Handbalista a avut coronavirus și a ratat Campionatul European. 

Crina Pintea a acordat un interviu în care a vorbit despre următoarele partide din Champions League și Liga Florilor, dar și despre perioada dificilă prin care a trecut. CSM București va juca în Liga Campionilor cu Ferencvaros, pe nouă ianuarie:

ADVERTISEMENT

”O să începem destul de tare va fi un meci destul de greu în Ungaria, însă ce ne dorim noi este să dăm tot ce avem mai bun și să terminăm sănătoase. Cu siguranță ne vom duce acolo să ne batem și, da, să fie bine”.

”Este o lună încărcată cu meciuri foarte puternice”

În decembrie handbalista a avut Covid-19 și a lipsit de la EURO, însă acum e motivată să dea tot ce are mai bun la echipa de club: ”A fost o lună dificilă pentru mine, dar acuma sunt foarte motivată și cum ai zis și tu este o lună încărcată cu meciuri foarte puternice și foarte importante pentru noi, dar eu cred foarte mult în echipă și ne gândim la următorul meci și la meciul respectiv să dăm tot ce avem mai bun după care să ne odihnim și după aia să o luăm de la căpăt. Cred că așa o să reușim să trecem peste luna aceasta încărcată”.

ADVERTISEMENT

Handbalista lui CSM București a fost întrebată și dacă ea și colegele ei sunt încurcate de faptul că jocurile din campionatul României se interpun cu cele din Liga Campionilor: ”Nu știu dacă ne încurcă pentru că și în anii trecuți jucam miercuri – sâmbătă. Luna asta avem doar două meciuri din câte știu eu în Liga Florilor așa că nu știu dacă ne încurcă doar că sunt foarte multe meciuri în Champions League și într-un timp foarte scurt”. Antrenorul Adi Vasile a declarat că în luna aceasta se vor decide multe. CSM are 6 meciuri în trei săptămâni.

Anul trecut CSM București și Ferencvaros s-au întâlnit de trei ori. Primul joc a fost câștigat de echipa din Ungaria, cu 33 la 23, pe 25 ianuarie. În februarie, CSM București s-a impus la o diferență de trei goluri. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a terminat tot cu victoria echipei din București (25-19).

ADVERTISEMENT

Echipa noastră e acum într-o situație nu tocmai plăcută

”Nu ne mai gândim pentru că nu mai putem să schimbăm nimic, ne gândim ce putem face pe viitor și ce putem face la meciul acesta care vine. S-au schimbat foarte multe lucruri de atunci și la noi în echipă și în echipa lor deci nu putem să ne gândim ce s-a întâmplat anul trecut. Acum ne gândim ce vom face noi acum la meciul ăsta și să dăm tot ce avem noi mai bun și să ieșim sănătoase de pe teren”, a spus Crina Pintea

Handbalista CSM-ului vrea să ia totul pas cu pas. Formația sa are câteva jucătoare accidentate, însă Crina promite că handbalistele apte de joc vor da totul pentru a putea suplini absențele: ”E mult prea departe să ne gândim la ce va fi după astea patru meciuri. Trebuie să o luăm treptat, trebuie să o luăm pas cu pas și ne vom gândi după ce se va întâmpla. Normal că e important să câștigăm doar că echipa noastră e acum într-o situație nu tocmai plăcută pentru că avem accidentări și nu suntem complete pe toate posturile, dar toate cele care suntem aici ne vom da toată silința și încercăm să ne facem treaba cât mai bine”.

ADVERTISEMENT

Crina Pintea a dus dorul handbalului în luna decembrie: ”Eu mereu am poftă de joc, deci nu e o problemă la mine dorința de joc. Da, mi-a lipsit toată luna decembrie pentru că nu am pus mâna pe mingea de handbal, dar îmi doresc foarte mult să-mi acord timp pentru că nu a fost ușor și o luăm pas cu pas. Deși dorința este foarte mare, corpul nu știu cum va răspunde deși la antrenamentele pe care le-am avut a fost ok”. Gabriela Szabo a declarat că CSM București nu se va desfința.

 

ADVERTISEMENT