Sport

Crina Pintea și Mihai Popescu sunt cei mai buni handbaliști ai anului 2019! Cristina Neagu, desemnată cea mai bună româncă din Liga Florilor

09.01.2020 | 13:45
Crina Pintea si Mihai Popescu sunt cei mai buni handbalisti ai anului 2019 Cristina Neagu desemnata cea mai buna romanca din Liga Florilor
ADVERTISEMENT

Federația Română de Handbal a oferit premiile pentru cei mai buni jucători ai anului, iar Crina Pintea și cu Mihai Popescu sunt marii câștigători din 2019.

Crina Pintea și Mihai Popescu sunt cei mai buni handbaliști ai anului 2019

Crina Pintea a fost votată drept cea mai bună jucătoare de handbal din România și se află la prima astfel de distincție: Nu-mi vine să cred, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Mă bucur că până la urmă s-au văzut și lucrurile bune și că se întâmplă lucruri frumoase și la noi.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să spun că 2019 a fost cel mai bun an al meu, pentru că toți anii din spate au făcut ca 2019 să fie unul bun.

Cât timp muncești și pui cărămidă cu cărămidă, la un moment dat vei vedea casa gata, asta s-a întâmplat la mine. Cred că pot mult mai mult de atât. Îmi doresc să fiu sănătoasă și împreună să ne putem îndeplini obiectivele. Când cu echipa ai rezultate foarte bune, apar și rezultatele individuale”.

ADVERTISEMENT

Cristina Neagu, cea mai bună româncă din Liga Florilor

Cristina Neagu și Denisa Dedu au primit premiile pentru cele mai bune jucătoare românce din Liga Florilor. Cristina Neagu a fost fericită pentru distincția primită: „Mă surprinde să primesc acest premiu pentru că am jucat foarte puțin anul trecut. Le mulțumesc celor care s-au gândit la mine și mi-au oferit acest premiu.

Mă bucură și mă onorează acest premiu, este o recompensă. Anul 2019 a fost unul bun pentru mine, poate exceptând ultima parte, care nu a fost așa cum mi-o doream. Sunt mulțumită, au fost anumite realizări de care sunt bucuroasă. Îmi doresc ca 2020 să fie și mai bun”.

ADVERTISEMENT

Lista distincțiilor:

  • Crina Pintea – cea mai bună jucătoare de handbal româncă din 2019
  • Mihai Popescu – cel mai bun jucător de handbal român din 2019
  • Cristina Neagu – cea mai bună jucătoare româncă din Liga Florilor
  • Alicia Fernandez – cea mai bună jucătoare străină din Liga Florilor
  • Marius Sadoveac – cel mai bun jucător român din Liga Zimbrilor
  • Ante Kuduz – cel mai bun jucător străin din Liga Zimbrilor