Crina Pintea, super-transfer! A semnat chiar în cantonamentul naţionalei

Alex Bradescu   
în Handbal
15/12/2018, 15:45
Crina Pintea, super-transfer! A semnat chiar în cantonamentul naţionalei
Crina Pintea transfer

Crina Pintea a fost revelaţia echipei României la acest turneu final al Campionatului European de Handbal şi acum a venit şi răsplata: un transfer la o super-echipă! Pivotul echipei noastre naţionale a semnat cu maghiarele de la Gyor chiar în cantonamentul de la Paris, imediat după ce echipa noastră a pierdut în semifinala în faţa Rusiei.

Pintea a fost surpriza plăcută a României la Europenele din Franţa, fiind în top 3 jucătoare ale naţionalei, alături de vedeta Cristina Neagu (care a devenit golgheterul all-time al Europenelor) şi de Eliza Buceschi, aceasta fiind în continuare în cursă pentru a lua premiul pentru cea mai bună marcatoare a turneului.

Crina Pintea, transfer la Gyor. Cât au plătit ungurii

Crina Pintea a parafat transferul la Gyor chiar în cantonamentul naţionalei, în pauza dinainte de finala mică a campionatului, pe care România o va disputa împotriva Ungariei, anunţă gsp.ro. Pintea a ales bine, Gyor fiind cea mai puternică formaţie de club din lume în acest moment, lucru certificat de faptul că jucat şase din ultimele şapte finale de Liga Campionilor, câştigând de patru ori trofeul.

Gyor a plătit 50.000 de euro celor de la Issy Paris pentru a-şi asigura serviciile pivotului de 28 de ani. Pintea a mai jucat în carieră la Zalău şi la Thuringer în Germania, iar la echipa din capitala Franţei era legitimată din 2017.

 

Închide ×