News

Cine era Cristi, consilierul din Deta, împușcat mortal la vânătoare. Bărbatul a lăsat în urmă două fetițe

Cristi Robu, consilierul din Deta, care a fost împușcat mortal la vânătoare de către un bun prieten, a lăsat în urma sa două fetițe orfane și o soție văduvă.
12.02.2022 | 18:13
Cine era Cristi consilierul din Deta impuscat mortal la vanatoare Barbatul a lasat in urma doua fetite
Cristi Robu, consilierul ucis la o partidă de vânătoare, era tatăl a două fetițe. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Robu era consilier local în Deta, din partea PRO România. O durere fără margini a lăsat în familia lui, după ce a fost împușcat accidental în piept, la vânătoare, de către un bun prieten și naș, totodată, al fetițelor lui.

Cristi Robu avea 36 de ani și era, așadar, tatăl a două fetițe alături de care se poza mai mereu pe rețelele de socializare. De asemenea, Cristi Robu era căsătorit și părea foarte fericit cu soția lui.

ADVERTISEMENT

Cristi Robu era fericit alături de familia sa

Mulți dintre cei apropiați regretă acum moartea tânărului tată și scriu în online mesaje de condoleanțe la adresa familiei.

Cristi Robu, consilierul ucis, alături de familia sa-
Cristi Robu, consilierul ucis, alături de familia sa. Sursa foto: Facebook

 

”Dumnezeu sa aiba grija de tine Cristi Robu. Putere mare sa ai Andreea Robu pentru cele 2 fetite sunt alaturi de tine cu gandul”, a scris un apropiat al consilierului, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Nadajduiesc ca discutiile noastre la pescuit au o valoare eterna pentru fiecare dintre noi. Un exemplu de om care a cultivat cultura onoarei, a ospitalitatii si a bunatatii. Rugaciunile mele se indreapta inspre intreaga ta familie”, a mai scris un alt apropiat al consilierului local din Deta.

”Câteodată Dumnezeu are nevoie de îngeri. Cristi nu te vom uita niciodată! Suntem alături de Andreea, fetițe, părinți, fratele și restul familiei”, a mai scris un alt apropiat.

ADVERTISEMENT

Cum s-a produs tragedia

Cristi Robu a murit după ce sâmbătă dimineață, 12 februarie, a ieșit la o partidă de vânătoare alături de prietenul său și nașul fiicelor lui, de asemenea.

Nimeni și nimic nu bănuia că acest moment va reprezenta, de fapt, ultimele clipe din viața sa. Brusc, amicul său l-a împușcat accidental în piept, confundându-l cu un animal.

ADVERTISEMENT

Doar câteva minute a mai supraviețuit. Medicii au încercat să-l readucă la viață, dar efortrile au fost în zadar. Așadar, cele două fetițe nu-și vor mai vedea tatăl de acum înainte.

Întreaga tragedie a avut loc, mai exact, pe fondul de vânătoare din Deta, judeţul Timiş. Oamenii legii au demarat o anchetă și au deschis acum un dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă.

”Politistii Sectiei 8 Rurale Deta au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe fondul de vanatoare din Deta a fost organizata o partida de vanatoare in urma careia, un barbat, de 36 de ani, a fost impuscat accidental de un alt barbat, de aceeasi varsta. In urma incidentului, barbatul a decedat”, au informat reprezentantii IPJ Timis.

ADVERTISEMENT