Carousel hot news

UPDATE / Vezi PRIMA fotografie cu “Prinţul” Cristea în tricoul israelienilor de la Tikva!

UPDATE 20:00. Aceasta este prima fotografie cu Adrian Cristea în tricoul noii sale echipe. Mijlocaşul şi impresarul Anamaria Prodan sînt extrem de bucuroşi că transferul s-a realizat....
19.01.2014 | 20:00
UPDATE / Vezi PRIMA fotografie cu

UPDATE 20:00. Aceasta este prima fotografie cu Adrian Cristea în tricoul noii sale echipe. Mijlocaşul şi impresarul Anamaria Prodan sînt extrem de bucuroşi că transferul s-a realizat.

cristea2

 

Transferul lui Adrian Cristea la Maccabi Petah Tivka s-a finalizat. Fotbalistul a semnat pe 6 luni şi va avea un salariu de 120.000 de euro pentru întreaga perioadă. Surse din anturajul fostului fotbalist al Stelei au declarat pentru FANATIK că israelienii i-au oferit un contract pe doi ani şi jumătate, dar mijlocaşul a refuzat: “A vrut să vadă întîi dacă se acomodează cu clubul, cu fotbalul şi cu viaţa din Israel. Le-a spus că în vară îşi va prelungi acordul dacă totul decurge bine. Patronul clubului l-a îndrăgit imediat”, au declarat sursele amintite.

În cursul zilei de ieri, Adrian Cristea a vizitat oraşul Petah Tivka împreună cu impresarul său, Anamaria Prodan, şi cu avocatul Daniel Idita. Apoi, el a fost prezent în tribune la partida dintre formaţia locală, Maccabi, şi Yehuda, încheiată la egalitate, 2-2. “Prinţul” a stat la oficială şi a fost recunoscut de suporterii gazdelor. Aceştia i-au urat succes la noua sa echipă şi au stat la coadă pentru a lua autografe sau pentru a se poza cu el.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri