Fotbal intern

Cristea, avertisment pentru Stoican: “Nu e ușor de gestionat un vestiar nemulțumit!”

25.11.2018 | 23:45
Cristea avertisment pentru Stoican Nu e usor de gestionat un vestiar nemultumit
ADVERTISEMENT

Andrei Cristea a recunsocut problemele care sunt la Iași, după în scandalurile dese de la echipă. Atacantul care a trecut pe la FCSB și Dinamo îl avertizează pe Flavius Stoican că vestiarul este pe cale să explodeze. “Trebuie să strângem rândurile și să ne gândim la meciul cu Sepsi de etapa viitoare. Nu e ușor de gestionat un vestiar nemulțumit, dar nu sunt treburile noastre.”, a spus Andrei Cristea despre degringolada în care se află echipa din Copou.

Poli Iași are 6 înfrângeri în ultimele 7 partide din Liga 1 și echipa a ajuns pe loc de baraj, după ce la începutul sezonului la Iași se vorbea de play-off. Andrei Cristea este primul care a tras semnalul de alarmă, că echipa este departe de performanțele din sezonul trecut când ieșenii au prins play-off-ul. “Au fost momente plăcute în Copou sezonul trecut, am fost în play-off, dar trebuie să trăim în prezent. Am jucat împotriva unei echipe puternice, care se bate la titlu.”, a spus Cristea la finalul partidei după care Politehnica Iași a ajuns pe locul 12.

ADVERTISEMENT

Cristea despre luptele din cadrul clubului: “Situația este tulbure la Iași!”

Legat de scandalurile din ultima vreme de la Iași, fotbaliștii au recunoscut că la club există lupte interne. “Situația este tulbure la Iași, dar nu vreau să comentez foarte mult. Ce se întâmplă în club trebuie să rămână în bucătaria internă. Avem nevoie de liniște.”, a spus Andrei Cristea omul care a marcat 4 din cele 14 goluri ale lui Poli Iași în campionat în acest sezon.

Flavius Stoican îi dă explicații lui Moussa Sanoh, îm timpul partidei Poli Iași – FCSB 1-2

Chiar dacă Poli Iași a pierdut, 1-2 acasă cu FCSB, și are 5 înfrângeri în ultimele 6 partide, Moussa Sanoh crede că echipa joacă bine. “Am meritat să conducem. Nu știu ce s-a întâmplat! S-a făcut 1-1, puteam să facem mai mult, dar a venit acel penalty. Știm că avem o perioadă proastă prin care trecem și de ce urmează. Cred că meritam să câștigăm sau să facem măcar egal în seara aceasta, dar așa e fotbalul, nu cea mai bună echipă câștigă. Nimeni nu se simte bine când e în subsolul clasamentului. Toți încercăm să jucăm mai bine, sperăm să vină și rezultatele bune.”, a spus olandezul de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Andrei Cristea s-a comportat ca un adevărat căpitan și l-a apărat pe Ionuț Panțîru, chiar dacă a avut un conflict violent cu el în trecut. Apărătorul de 22 de ani a făcut penalty-ul din care FCSB a obținut victoria. “Vreau să îmi felicit colegii pentru meciul din seara asta. Panțîru este un jucător tânăr. Astăzi a greșit, dar are timp să crească.”, a spus Cristea despre cel pe care a sărit să-l bată în urmă cu o lună la un antrenament, după ce puștiul i-a răspuns urât veteranului din atacul moldovenilor.

  • 3 puncte din 21 posibile a câștigat Poli Iași în ultimele 7 etape