Cristea, optimist în şansele echipei ieşene: “Am început bine campionatul!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
23/08/2016, 16:21
Cristea, optimist în şansele echipei ieşene: “Am început bine campionatul!”

Atacantul pregătit de Nicolo Napoli, Andrei Cristea a declarat că echipa din dealul Copoului o să îşi revină în meciurile următoare după înfrîngerile pe care le-a avut echipa în ultima perioadă. Jucătorul de la CSM Politehnica Iaşi este încrezător în echipa ieşeană o să obţină un scor favorabil în faţa celor de lşa Concordia, în partida de vineri.

“Am început bine campionatul, apoi a venit acea înfrîngere de la Craiova, pe terenul unei echipe puternice, care ne-a dat un pic peste cap. Cu Viitorul am întîlnit o echipă foarte bună, care ne-a desfăcut, iar rezultatul a fost echitabil. Nu cred că trebuie să ne facem griji. Sînt meciuri şi meciuri, perioade mai bune sau mai slabe într-un campionat. Este important să strîngem rîndurile rapid şi să obţinem victoria la Chiajna, pentru că apoi ne aşteaptă o serie foarte grea cu Steaua, Botoşani, Dinamo”, a declarat Cristea.

Jucătorul celor de la CSM Politehnica Iaşi a spus că are nevoie de susţinerea suporterilor indiferent de rezultatele pe care le obţin: Suporterii trebuie să fie conştienţi că nu ne batem la campionat. Iaşiul a fost întotdeauna o echipă mică, dar care a plusat prin dăruirea jucătorilor. Am pus osul, am transpirat pe teren şi astfel am reuşit să obţinem rezultate. Trebuie să fim realişti. Sîntem o echipă muncitoare şi ne dorim să ajungem în play-off. Va fi foarte greu, dar vom munci ca şi pînă acum şi sper să reuşim acest lucru. Vor şi momente mai grele pentru echipă, dar sper ca suporterii să ne înţeleagă şi să fie alături de noi.

Dacă voi înscrie goluri, va fi foarte bine, voi ajuta echipa să obţină puncte şi victorii. Nu este o ţintă pentru mine să fiu golgheter. Important este să joc cît mai bine şi să-mi ajut echipa”.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×