Sport

EXCLUSIV / Cristescu recunoaşte că A LUAT BĂTAIE şi îl face PRAF pe Mititelu! “Jucătorii de la FC U sînt DISPERAŢI! Le-am propus să vină la CS U”

UPDATE Ora 20:30 / Silvian Cristescu a reacţionat pentru FANATIK la acuzaţiile lansate de Adrian Mititelu, recunoscînd, pentru prima dată, că a fost lovit de Andrei Preda la meciul direct...
08.12.2013 | 21:15

UPDATE Ora 20:30 / Silvian Cristescu a reacţionat pentru FANATIK la acuzaţiile lansate de Adrian Mititelu, recunoscînd, pentru prima dată, că a fost lovit de Andrei Preda la meciul direct dintre CS U şi FC U, lansînd acuze extrem de grave la adresa patronul FC U Craiova:

“Jegosul de Mititelu îl foloseşte pe băiatul asta! El a comandat pumnul lui Gogoaşă în mine”

“Vreau să vă spun că tot ce vă declar o fac cu maximă sinceritate. Acum mi-am dat seama, deşi bănuiam de la început, că pumnul pe care Gogoaşă mi l-a dat,  la vestiare înainte de meciul direct, a fost comandat de Adrian Mititelu. Acest om este autorul moral al gestului lui Andrei . Băiatul asta este folosit şi băgat la înaintare de către jegosul de Mititelu. Acum să revenim la întîlnirea de care mă întrebaţi. Care este pînă la urmă problema că i-am propus lui Gogoaşă să treacă la noi? Şi dacă am făcut acest lucru cu ce am greşit?

“Le-am propus jucătorilor de la FC U să vină la noi!”

“Vreau să vă spun că astfel de discuţii nu le-am avut doar cu Gogoaşă, da aţi auzit bine. Am discutat  cu mai mulţi fotbalişti de la FC U aceste probleme. Nu vreau să vă dau numele lor, deoarece îi bag în gura cretinului de Mititelu. Le-am spus să fie atenţi cu cine lucrează, că viaţa de fotbalist este scurtă, iar Mititelu nu le va da niciun ban. Oamenilor, vă rog să înţelegeţi, mă refer la cetăţenii din Craiova, noi dacă nu făceam echipă nenorocitul de Mititelu lăsa din nou tot oraşul nostru fără fotbal. El nu a avut un leu încă de la începutul noului lui proiect, iar noi ştiam asta. A făcut echipă că l-am forţat noi să o facă, vă rog să mă credeţi.”

“Le-am propus jucătorilor de la FC U să vină la CS U, ei săracii sînt DISPERAŢI! Mititelu i-a folosit, în iarnă îi va arunca precum măselele stricate!”

“I-a păcălit pe toti băieţii aştia să joace cinci luni pentru el gratis, iar în iarnă îi va arunca ca pe măsele stricate şi va aduce  la echipă alţi jucători, că altfel o să intre şi o să joace el pe . Oricum mulţi dintre ei nu vor să mai joace din retur pentru echipa lui. Investigaţi şi faceti articole cu privire la actuala situaţie a jucătorilor de la FC U, nu mai staţi şi vă uitaţi în gura lui Mititelu. Oamenii sînt disperaţi, nu şi-au luat un leu, nu ştiu încotro să o apuce, nu sînt mulţi ca Gogoaşă. Revenind la acest băiat, eu l-am întrebat ce salariu are la FC U. Mi l-a spus şi l-am întrebat din nou dacă îi convine să fie plătit cu banii aştia, pe care oricum nu o să-i vadă. L-am întrebat dacă îi convine să stea la un cub care are un astfel de patron mincinos şi procesoman”a spus Cristescu, pentru FANATIK.

–––––-

Adrian Mititelu a remis un comunicat de presă în care susţine că Silvian Cristescu i-ar fi oferit lui Andrei Preda, portarul de rezervă al celor de la FC U Craiova, suma de 10.000 de euro pentru a trece la CS U Craiova, depunînd o plîngere la DNA deja!

“Andrei Preda, cunoscut sub porecla de «Gogoaşă», portar legitmat la Clubul de Fotbal Universitatea Craiova, a depus o sesizare, în data de 25 noiembrie 2013, la registratura clubului Universitatea Craiova. Prin această sesizare, Andrei Preda a înştiinţat clubul că în ziua de duminică, 24 de noiembrie, a fost contactat de Silvian Cristescu printr-o cunostinţă comună, pe nume Ion (cunoscut sub numele de Ion Bodyguardul), care l-a invitat pe Preda la ziua unei alte cunoştinţe comune, undeva în cartierul Brestei. În momentul cînd Andrei Preda s-a întîlnit faţă în faţă cu Silvian Cristescu, acesta l-a abordat direct pe Andrei şi, după ce i-a făcut mici reproşuri cu privire la incidentul care avusese loc cu o zi înainte, cu ocazia meciului Universitatea Craiova – CSU, Cristescu i-a comunicat nici mai mult, nici mai puţin că îi oferă suma de 10.000 de euro, să semneze cu CSU Craiova, în următoarele condiţii: 5.000 de euro, bani cash, imediat ce declară că nu mai vrea sa stea la Universitatea Craiova, deoarece nu a luat nici un ban de la semnarea contractului şi până în ziua de azi, şi că vrea să joace pentru CSU.”

gogoasa

Cristescu ar fi spus că Pleşan a meritat bătaia!

“După ce făcea această declaraţie, trebuia să primească suma de 5.000 de euro, restul de 5.000 de euro urmând să-i primească în momentul legitimării la CSU. Andrei Preda i-a răspuns lui Silvian Cristescu că nu îl interesează această ofertă şi că rămâne la Universitatea Craiova, indiferent de condiţii. Din lecturarea sesizării depuse de Andrei Preda la club, în cadrul discuţiilor cu Cristescu, rezultă că: să stea liniştit că nu i-a făcut plângere la poliţie şi că îi pare rău că el toată viaţa a bătut fotbaliştii şi acum este prima dată când ia bătaie. Mai mult, Cristescu i-a spus că nu îi reproşează nimic că l-a bătut pe Pleşan, deoarece acesta merita o bătaie, că a trădat Ştiinţa prin plecarea lui la Dinamo.”

cristescu

Liderul Peluzei Sud trece de partea Olguţei? Mititelu a făcut plîngere penală!

“Cristescu a făcut o afirmaţie destul de importantă şi anume că şi Gabi Blondu ar urma să fie “transferat” la CSU, de acest lucru ocupându-se intens Lia Olguţa Vasilescu. Cu privire la această sesizare a lui Andrei Preda, clubul Universitatea Craiova a sesizat Direcţia Naţională Anticorupţie, vineri, 29 noiembrie, în cadrul dosarului 218/P/2013, deschis pe rolulul DNA. De asemenea, clubul urmează să facă o sesizare şi la Federaţia Română de Fotbal cu privire la aceste aspecte.”

blondu

Gogoaşă recunoaşte, oarecum, întîmplările

Contactat de FANATIK, Preda a recunoscut întîlnirea cu Cristescu, dar spune că nu i s-a făcut o propunere concretă, ci doar că i s-ar fi sugerat să meargă la CS U, pentru că Mititelu nu are bani: “În cursul zilei de duminică, după partida cu cei de la CS, am fost la un chef al unui prieten la care a venit şi Silvian  Cristescu. La un moment dat ne-am intersectat şi era normal să discutăm despre incidentul avut la vestiare  cu o seară înainte. I-am recunsocut că nici eu nu trebuia să am reacţia, pe care o ştiţi cu toţi la adresa lui, la vestiare. Apoi a început să îmi bată tot felul de apropouri, dacă m-aş duce la ei că vor să dea un portar afară, ba că Mititelu nu are nici măcar 5.000 de euro, iar el ar putea să-mi dea o astfel de sumă dacă aş semna cu ei. Chiar dacă nu mi-a zis direct să iau banii aia ca să trec la ei, eu mi-am dat seama unde voia el să ajungă. Apoi mi-a zis şi de Blondu (Gabi Ţîrcă, liderul Peluzei Sud) că o să treacă la ei, că vezi Doamne o să se ocupe Olguţa Vasilescu de treaba asta. Eu i-am spus clar că în forma actuală, la sigla şi stema pe care o are CS eu nu voi trece niciodată la echipa lor. I-am spus că voi merge la ei doar dacă vor reuşi să se înţeleagă cu Adrian Mititelu pentru cedarea stemei şi a palmaresului. Pentru mine Universitatea Craiova este una singură, este echipa cu leul pe stemă, punct! Ulterior am comunicat conducerii clubului meu discuţia respectivă şi am scris totul pe foaie pe care am şi semnat-o.”

Gabi Blondu: “Eu am fost primul contactat de CS U!”

“Eu merg de peste 25 de ani pe stadioane pentru Universitatea Craiova şi vreau să vă spun că în viaţa mea nu voi trăda culorile şi stema acestui club. Ştiinţa este echipa pe care o iubesc din suflet şi nu voi trece în barca lor, chiar dacă din şase în şase luni mi se propune acest lucru din momentul în care am fost dezafiliaţi. Eu am fost primul om contactat atunci cînd pe hîrtie se punea bazele proiectului celor de la CS. Nu e nicio noutate că cei din tabăra adversă mă vor la ei, dar vă repet că nu voi trece niciodată acolo pentru că eu nu am cum să le cer fanilor din Peluza Sud şi celor care iubesc Ştiinţa noastră să treacă  la ei sub altă stemă”,a spus pentru FANATIK, Gabi Blondu.

Cristescu admite întîlnirea cu Gogoaşă, dar neagă presupusa ofertă!

Conform micapi.ro, Cristescu a confirmat întălnirea cu Preda, dar a negat orice fel de ofertă pe care i-ar fi făcut-o portarului de la FC U: “A fost chemat de cineva, a venit, şi-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut  şi a zis că nu a ştiut ce a fost în capul lui. Nici vorbă să îi fi făcut eu vreo ofertă, nici nu s-a pus problema despre aşa ceva! Incredibil ce a spus de Pleşan, cum să fiu de acord cu aşa ceva, ca Pleşan să ia bataie. Toată discuţia a durat 10 minute, timp în care Gogoaşă şi-a cerut scuze. L-am întrebat dacă Mititelu i-a dat bani, iar el a zis că nu a văzut nimic. Foarte bine că mi-au făcut plângere penală, nu am nicio problemă din punctul ăsta de vedere, să vină DNA şi cine mai trebuie să ancheteze.”

Tags:
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
”Tancul rusesc” a decis să spună tot ce a pățit în România, după...
”Tancul rusesc” a decis să spună tot ce a pățit în România, după marea surpriză avută la aeroport
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când...
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când a aflat salariul. "La 40 de ore pe săptămână e prea puţin"
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Secuii nu se lasă. Vor depune o petiție pentru autonomia Ținutului Secuiesc
Secuii nu se lasă. Vor depune o petiție pentru autonomia Ținutului Secuiesc
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Triunghi amoros în showbiz. Cine este iubita sexy lăsată însărcinată de Tavi Clonda....
Triunghi amoros în showbiz. Cine este iubita sexy lăsată însărcinată de Tavi Clonda. Gabriela Cristea a aflat tot!
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă