Patron model: decontează la club berile de la restaurantul său!

Situaţie incredibilă la Rapid. Unul dintre acţionari este acuzat că decontează la club facturi de la propriul restaurant! FANATIK a aflat că, în timp ce problemele financiare în Grant sunt...
01.10.2013 | 18:00
Patron model deconteaza la club berile de la restaurantul sau

Situaţie incredibilă la Rapid. Unul dintre acţionari este acuzat că decontează la club facturi de la propriul restaurant! FANATIK a aflat că, în timp ce problemele financiare în Grant sunt nenumărate, iar Viorel Moldovan plăteşte primele jucătorilor din buzunarul propriu, Cristescu încearcă să-şi recupereze consumaţia pe care o are la restaurantul de lîngă Bucureşti tocmai de la partenerul său din Giuleşti, Adrian Zamfir.

Cum s-a ajuns aici ? Negocierile pentru schimbarea acţionarilor la Rapid s-au desfăşurat la restaurantul deţinut de Nicolae Cristescu în apropierea Bucureştiului. La invitaţia lui Cristescu, la restauratul pe care îl deţine au fost invitaţi fanii influenţi din cadrul galeriei rapidiste, cît şi jucătorii şi oficialii din Grant. Mesele au fost asigurate, la nivel declarativ, de către Cristescu, care nu a cerut nici un ban pentru consumaţie. Cu toate acestea, contabila de la Rapid a avut recent o surpriză cînd pe adresa clubului au sosit toate notele de plată făcute de fani şi staff!

A luat 4.000 de euro de la Rapid, urmează a doua tranşă!

Cum notele de plată se ridică la cîteva mii de euro, Nicolae Cristescu speră să-şi recupereze “investiţia” făcută de la partenerul său, Adrian Zamfir. Potrivit oamenilor din anturajul lui Cristescu, el a recuperat deja aproximativ 4000 de euro, zilele trecute trimiţînd la contabilitate alte note de plată. “E fabulos ce se întîmplă! Oamenii sunt neplătiţi, el şi-a făcut imagine pe seama acestui brand, Moldovan dă bani din propriul buzunar, iar el ce face?. Cum să trimiţi notele de plată de la restaurantul tău la club pentru a fi decontate? Şi cînd ne gîndim că este la a doua tranşă pe care vrea să o recupereze, după ce prima a fost de aproximativ două sute de milioane lei vechi”, au dezvăluit oameni din cadrul clubului.

Tags: