Sport

Cristi Balaj a dat detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga: „Am vorbit cu familia“

Cristi Balaj a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Neluțu Varga, patronul CFR-ului, care nu s-a simțit bine după eliminarea echipei din preliminariile Champions League.
19.07.2022 | 22:50
Cristi Balaj a dat detalii despre starea de sanatate a lui Nelutu Varga Am vorbit cu familia
Cristi Balaj a dat detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga. Sursă foto: cfr1907.ro
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei României a spus că starea de sănătate a lui Neluțu Varga este mult mai bună, dezvăluind că despre acest aspect a discutat cu familia patronului.

Cristi Balaj a dat detalii despre starea de sănătate a lui Neluţu Varga

Cristi Balaj a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a patronului Neluțu Varga, despre care a mărturisit că se simte mai bine, dar că este în continuare sub supravegherea medicilor.

ADVERTISEMENT

Patronul e mai bine, am vorbit cu familia sa și e mult mai bine. A avut noroc și când te iubește Dumnezeu, primești o nouă șansă.

E monitorizat și dacă mă întrebați pe mine, la cât volum de muncă a avut, chiar îi priește această pauză. Nu trebuia să se întâmple așa, dar e bine.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu domnul Varga a doua zi după meci și a fost clar, că noi vom continua cu Dan Petrescu”, a spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

„Ne gândeam la toți jucătorii de pe teren!”

Cristi Balaj a vorbit și despre meciul cu FC U Craiova, care se va desfășura la prânz într-o zi în care se anunță caniculă, explicând că gândul său de a amâna partida era la toți jucătorii, nu doar cei ai CFR-ului.

ADVERTISEMENT

„Nu ne gândeam doar la jucătorii CFR-ului, ci la toți jucătorii de pe teren. Nu știu în ce măsură va fi afectat spectacolul sportiv când meciul se va juca în luna iulie, la ora 16:00, când e caniculă.

Asta e singur problemă. O să ne prezentăm, e decizia Ligii, sperăm să nu apară nicio problemă medicală, nu știu în ce măsură vor rezista spectatorii și telespectatorii și sperăm să nu fie nicio accidentare”.

ADVERTISEMENT

„E justificată decizia Craiovei. Ne doare, am avut un lot mai bun decât cei de Pyunik. Dar și FCSB are o echipă mai bună decât U Cluj și uite că nu a câștigat”, a mai spus Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT