Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj a luat foc după acuzaţiile lui Adrian Mititelu: “Nu mai vindem fotbal ci opiniile unor frustraţi!”. Video exclusiv

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a dat o replică dură contestatarilor care susţin că arbitrajul lui Istvan Kovacs din meciul cu FC U Craiova a fost unul corupt.
02.06.2023 | 14:35
Cristi Balaj a luat foc dupa acuzatiile lui Adrian Mititelu Nu mai vindem fotbal ci opiniile unor frustrati Video exclusiv
Cristi Balaj şi Istvan Kovacs. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 barajul de Conference League cu FC U Craiova. Oltenii l-au acuzat în termeni duri pe Istvan Kovacs, iar la adresa CFR-ului şi a lui Cristi Balaj au apărut acuze că ar fi aranjat un arbitraj părtinitor.

Cristi Balaj a luat foc după acuzaţiile lui Adrian Mititelu: “Mă trezesc că vine unul şi nu are pic de respect pentru oamenii care au făcut ceva în acest fotbal sau în arbitraj”

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a declarat la FANATIK SUPERLIGA şi a declarat că sunt promovate opiniile unor frustraţi, iar toată tevatura despre arbitraj a apărut după un cartonaş galben acordat:

ADVERTISEMENT

“Îmi cereţi mult prea mult să vorbesc de un cartonaş galben acordat unui jucător atâta timp cât noi am pătimit atât de mult în acest play-off. Îmi cereţi mult prea mult. Mi se interpretează vorbele.

În momentul în care recunoşteam, eram luat la mişto. Mă trezesc că vine unul şi nu are pic de respect pentru oamenii care au făcut ceva în acest fotbal sau în arbitraj mult mai mult decât alţii. 

ADVERTISEMENT

Noi nu mai vindem fotbal, ci cancan-uri şi opiniile unor frustraţi”

Le cereţi părerea unora care au un limbaj şi creează dezonoare. Noi nu mai vindem fotbal, ci cancan-uri şi opiniile unor frustraţi. Vorbim de unguri, eu când am văzut că a arbitrat Istvan Kovacs, scria în dreptul lui România, nu Ungaria. 

A fost o presiune asupra arbitrului înaintea meciului şi nu din partea noastră. (n.r. Adrian Mititelu) A vorbit şi de unguri. Cu toate că, ar fi trist sau mi-e greu să cred, sper că nu e aşa, ca un arbitru să intre în teren cu idei preconcepute. 

ADVERTISEMENT

Noi nu vorbim de echipele adverse înaintea meciului. Au pus presiune şi s-a întors împotriva lui. Şi eu când eram arbitru şi o echipă făcea presiune mediatică, în timpul meciului ajungeam să fiu influenţat fără să vreau împotriva acelei echipe.

Chiar atât de mult să urăşti CFR-ul? Prea multe am păţit”

Nu este bine să faci presiune, asta nu e bine. Sunt oameni şi arbitrii. Noi discutăm de un cartonaş galben la câte am păţit în acest play-off? Despre asta discutăm? 

ADVERTISEMENT

Chiar atât de mult să urăşti CFR-ul? Prea multe am păţit. Până la urmă s-a calificat echipa de pe locul 3. Golul s-a înscris în condiţii regulamentare, ni s-a anulat un gol corect”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT