Fotbal intern

Cristi Balaj a vorbit despre experiența COVID-19: „Nu aveam forță nici să vorbesc”

17.03.2021 | 18:19
Cristi Balaj a vorbit despre experienta COVID19 Nu aveam forta nici sa vorbesc
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru Cristi Balaj a vorbit despre cum a fost să fie bolnav de COVID-19. În prezent președinte al ANAD, Balaj a relatat că s-a confruntat cu o formă gravă a virusului.

Balaj a spus că a resumțit toate simptomele la intensitate maximă și și-a revenit cu greu din boală. El le-a mulțumit angajaților de la Institutul Matei Balș pentru cum l-au tratat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul arbitru le-a transmis tuturor românilor să se protejeze, să se vaccineze și să poarte masca, pentru a evita îmbolnăvirile.

Cristi Balaj a vorbit despre experiența COVID-19: „Am trecut prin toate stările critice”

Cristi Balaj a devenit președinte al ANAD (Asociația Națională Anti-Doping) după retragerea din activitatea de arbitru, iar la începutul lunii martie s-a îmbolnăvit de COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Experiența mea cu Covid-19. La începutul lunii martie, la puțin timp după ce m-am vaccinat cu prima doză de vaccin anti Covid, când încă nu dezvoltasem anticorpi, m-am infectat cu virusul Sars-Cov-2.

La un an de la debutul pandemiei, iată-mă intrat pe nefericita listă a celor care s-au îmbolnăvit, cu toate că am fost precaut și sunt și voi rămâne un promotor al respectării măsurilor de protecție sanitar”, a scris Balaj pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru a povestit că a resimțit simptomele la intensitate maximă și că s-a temut pentru viața lui, mai ales că nu mai avea putere nici să vorbească.

Experiența mea cu Covid-19

La începutul lunii martie, la puțin timp după ce m-am vaccinat cu prima doză de vaccin anti…

Publicată de Cristian Balaj pe Miercuri, 17 martie 2021

 

„În perioada în care am fost izolat, am trecut prin toate stările critice ale acestei boli: dureri insuportabile de cap, de gât, febră, frisoane, stare de epuizare, iar plămânii mi-au fost sever afectați.

ADVERTISEMENT

Au fost clipe în care nu aveam forță nici măcar să vorbesc”, a mai spus Balaj.

Le-a mulțumit medicilor și a îndemnat lumea să se protejeze

Fostul arbitru a povestit și cum a decurs procesul de vindecare. El le-a mulțumit angajaților de la Institutul Matei Balș și susține că stilul de viață sănătos l-a ajutat mult să treacă peste probleme.

Balaj a îndemnat lumea să se vaccineze, să poarte masca și să se asigure că se ferește de acest virus, deoarece este mult mai grav decât o răceală obișnuită.

„Grație profesioniștilor de la Institutul Matei Balș și, probabil, al faptului că am avut o viață sportivă, fără excese și fără consum de tutun, am reușit să nu ajung în situația de a avea nevoie de supliment de oxigen și să depășesc această etapă.

Din păcate, încă resimt daunele acestui virus: respir cu dificultate, am în continuare o tuse foarte puternică și organismul slăbit. 

Privesc cu tristețe și multă îngrijorare faptul că, deși ne aflăm în valul al treilea al pandemiei, virusul a suferit mutații, este mult mai contagios, din păcate, sunt persoane care sfidează normele de protecție și nu realizează că își pun viața lor sau pe a celor dragi în pericol.

Le doresc din suflet să nu trăiască nici măcar un sfert din experiența mea sau, mai rău, să piardă pe cineva drag din cauza unui virus care, credeți-mă, înseamnă mai mult decât o răceală!

Vă scriu astăzi, în primele zile de când am revenit la birou, dorindu-vă din suflet să fiți sănătoși și să vă rog să continuați să purtați masca de protecție, să respectați regulile și să vă protejați sănătatea voastră și a celor dragi vouă și, mai ales, să vă vaccinații.

Țin să le mulțumesc din inimă medicilor de la Matei Balș care m-au monitorizat zilnic și s-au asigurat că sunt bine.
Gânduri de bine tuturor,
Cristian Balaj”, a încheiat fostul arbitru.

ADVERTISEMENT