Fotbal intern

Cristi Balaj, acuze de blat după Astra – FCSB 0-2: “Mi s-a părut dubios meciul”

17.03.2019 | 22:46
Cristi Balaj acuze de blat dupa Astra  FCSB 02 Mi sa parut dubios meciul
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a lansat mai multe acuze după meciul Astra Giurgiu – FCSB 0-2, partidă din etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, şi a susţinut că partida i-a dat senzaţia unui blat. Discuţiile au pornit după faza în care Harlem Gnohere a deschis scorul pentru vicecampioana României.

Cristi Balaj, acuze de blat după Astra – FCSB 0-2: “Îmi asum ceea ce spun”

Cristi Balaj a lansat mai multe acuze de blat după meciul Astra – FCSB 0-2. Fostul arbitru internaţional a susţinut că a părut dubios felul în care s-a apărat Erico, la golul marcat de Harlem Gnohere în minutul 29.

ADVERTISEMENT

“Mi s-a părut dubios meciul. E prima oară când văd un fundaş că se apără aşa cum s-a întâmplat la faza cu Gnohere. Sunt nevoit să îmi aleg cu mare atenţie cuvintele, dar îmi asum ceea ce spun, pentru că asta am văzut. De ce mi se pare dubios? Marcajul la primul gol e inexistent. El stătea bine la început, dar în loc să strângă, el se depărtează de Gnohere. Poziţia iniţială era bună, era poziţionat între poartă şi Gnohere. Apoi se duce spre colegul lui, Bejan, şi-l lasă singur pe Gnohere. Se duce să-i spună ceva lui Bejan sau cum? Eu nu am văzut niciodată Astra să facă asemenea greşeli”, a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

Ce a spus Cristi Balaj despre eliminarea lui Florin Bejan

Cristi Balaj a vorbit şi despre felul în care Florin Bejan a părăsit terenul în timpul meciului cu FCSB. În minutul 74, Horaţiu Feşnic l-a eliminat pe mijlocaşul Astrei Giurgiu după ce i-a acordat al doilea cartonaş galben.

ADVERTISEMENT

“Ce face Bejan la ratarea lui Man? Face fault clar întâi la Tănase, putea clar fi eliminat, apoi are mingea la picior şi în loc să degajeze, el ce face? Dă pe lângă ea şi-l lasă pe Man singur cu portarul. Sigur, el a insistat apoi şi a luat şi al doilea galben. La meciuri de genul ăsta, conducătorii, jucătorii protestează cel mai mult. Fac scandalul cât mai mare”, a mai precizat Cristi Balaj.

Tags: