Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj, anunț de ultim moment despre viitorul lui Dan Petrescu: “Nu ne grăbeşte nimeni! Încercăm să ne recuperăm după 63 de meciuri”. Video exclusiv

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre viitorul lui Dan Petrescu, spunând că oficialii CFR-ului vor avea o discuţie decisivă cu "Bursucul".
02.06.2023 | 16:08
Cristi Balaj anunt de ultim moment despre viitorul lui Dan Petrescu Nu ne grabeste nimeni Incercam sa ne recuperam dupa 63 de meciuri Video exclusiv
Cristi Balaj, anunț de ultim moment despre viitorul lui Dan Petrescu: "Nu ne grăbeşte nimeni! Încercăm să ne recuperăm după 63 de meciuri". FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a prins ultimul loc european după ce a câştigat cu 1-0 meciul împotriva celor de la FC U Craiova. Barajul pentru Conference League a fost umbrit de prestaţia slabă a lui Istvan Kovacs, arbitrul din Carei fiind contestat dur de oaspeţi.

Cristi Balaj, anunț de ultim moment despre viitorul lui Dan Petrescu “Încercăm să ne recuperăm pentru că au fost 63 de meciuri”

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA şi despre viitorul lui Dan Petrescu pe banca tehnică a lui CFR Cluj, spunând că va exista o discuţie cu tehnicianul, dar nu există nicio grabă pentru schimbarea antrenorului în acest moment:

ADVERTISEMENT

“Încă nu am stabilit ce se va întâmpla cu Dan Petrescu. Când se va stabili, vom anunţa. Nu ştim încă ce va fi. Nu ne grăbeşte nimeni. În primul rând, încercăm să ne recuperăm pentru că au fost 63 de meciuri.

Mult mai multe decât celelalte echipe şi a intervenit oboseala nu doar asupra jucătorilor, ci şi a staff-ului tehnic. A fost un sezon foarte greu, cu multe întâmplări, atât de multe încât a adus această extenuare.

ADVERTISEMENT

“Chiar nu am fost implicaţi sub nicio formă în încercarea de a influenţa pe cineva”

Ne-am lăsat purtaţi de val. Chiar nu am fost implicaţi sub nicio formă în încercarea de a influenţa pe cineva. Jucătorii să fie cei care decid. M-am rugat să nu apară greşeli de arbitraj pentru că nu mi-e nici mie comod să discut de arbitraj şi să fiu acuzat pe nedrept.

S-a demnstrat că nu avem nimic cu arbitrajul, ci dimpotrivă. Chiar voi aţi scos în evidenţă că au fost atât de multe greşeli de arbitraj că l-aţi bănuit pe Burleanu că a avut ceva împotriva mea. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi fost aceste greşeli, nu am mai fi jucat acest meci de baraj”, a spus Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dan Petrescu, discurs de adio în vestiar?

Din informaţiile FANATIK, Dan Petrescu a avut un discurs în vestiar, iar printre rânduri se citea faptul că va pleca de la CFR Cluj. Antrenorul le-a cerut scuze jucătorilor care au evoluat mai puţin şi și-a exprimat regretul față de jucătorii care s-au simțit poate jigniți din cauza limbajului său mai colorat.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT